Kannattavuuslaskenta

Kannattavuuslaskennan avulla pääset porautumaan toteutuneisiin kuluihin ja näet tarkalleen, mistä kustannukset ovat syntyneet.

Näet helposti suunnitellut ja toteutuneet kulut.

Varastopalautus-raportin avulla näet valmistuneen työn arvon varastossa.

Pääset selville kannattavuuden kehityksestä.

Tarkempaa tietoa kannattavuudesta

Kannattavuuslaskennassa tarkastelet myyntitilausten laskennallista kannattavuutta. Näet tilaustasolla suunnittelut ja toteutuneet kulut tuotteiden rakenteiden ja työvaiheiden osalta.

Laskelmassa pääset porautumaan toteutuneisiin kuluihin, ja näet näin mistä kustannukset ovat syntyneet. Rakenteiden osalta kulut voivat olla muodostuneet varasto-otoista, ostotilauksilta tai ostolaskuilta. Porautuessa työvaihetietoihin löydät tiedot mm. leimaajista, työjonoista ja leimausajoista.

Kannattavuuslaskennassa löytyvä varastopalautus-raportti kertoo, millä arvolla kyseessä oleva myyntitilausrivin valmistettava tuote on palautettu työn valmistettua varastoon.

Lisäksi tuotehaun ansiosta voit katsoa kuinka tuotteen kannattavuus on kehittynyt tilauskerroilla.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Työjonojen hallinta ja hienokuormitus

Työnjohto pääsee optimoimaan eri työryhmien työjonot sekä työvaiheiden järjestyksen helposti ns. Drag & Drop -menetelmällä.

Tutustu ominaisuuteen

Gantt- ja kuormitusnäkymät

Kuvaajia hyödyntämällä pystyt helposti näkemään tuotannon kapasiteetin ja kuormitusasteen.

Tutustu ominaisuuteen

Myyntitilaus ja karkeakuormitus

Adminetin myyntitilaukset ovat myynnin työkalu, jolla tehdään asiakkaille tarviketarjoukset ja muutetaan ne tilauksiksi.

Tutustu ominaisuuteen

Tarjouslaskenta/
tuotekonfiguraattori

Yrityksillä on erilaisia tapoja laskea tarjouksia ja siksi olemmekin kehittäneet Adminettiin vaihtoehtoja tarjouslaskentaan riippuen asiakkaan tarpeista ja toiminnan luonteesta.

Tutustu ominaisuuteen

Myyntitarjoukset

Adminetin myyntitarjouksilla tarjoat laajoja tarjouksia suppeammat tuotteistetut palvelut helposti ja nopeasti mistä tahansa. Teet tarjoukset näppärästi rajatuista toimituskokonaisuuksista, kuten vaikkapa laitekokonaisuuksista.

Tutustu ominaisuuteen

Työajan ja työvaiheaikojen seuranta

Työajan ja työvaiheaikojen seurannalla kirjaat palkanlaskennalliset tunnit ja työvaiheiden kestot. Tiedot menevät suoraan jälkilaskentaan ja tuntikortille.

Tutustu ominaisuuteen