Myyntitilaus ja karkeakuormitus

Adminetin myyntitilaukset ovat myynnin työkalu, jolla tehdään asiakkaille tarviketarjoukset ja muutetaan ne tilauksiksi.

Tarjousten ja tilausten seuranta on helppoa.

Adminet seuraa toimintoja ja kertoo, mikäli myyntitilaus on jäänyt toimittamatta.

Vanhan tilauksen voi kopioida uuden tilauksen pohjaksi ja muokata hintoja tai muita ehtoja.

Tuotteen myynti- ja ostohistoria auttavat tarjouksen hinnoittelussa.

Myyntitilauksella voidaan hinnoitella tuoterakennetta myös mittatilauksissa.

Adminetin myyntitilaukset ovat myynnin työkalu. Myyntitilauksilla tehdään asiakkaille tarviketarjoukset ja muutetaan ne tilauksiksi. Myös tarjousten ja tilausten seuranta on helppoa.

Myyntitilauksen tai tarjouksen tekeminen

Työkalulla voi tehdä asiakkaalle tilauksen tai tarjouksen ja muuttaa sen myöhemmin myyntitilaukseksi. Adminet seuraa toimintoja ja kertoo, mikäli myyntitilaus on jäänyt toimittamatta.

Vanhan tilauksen voi kopioida uuden tilauksen pohjaksi ja muokata hintoja tai muita ehtoja. Tuotteen myynti- ja ostohistoria auttavat tarjouksen hinnoittelussa. Myyntitilauksella voidaan hinnoitella tuoterakennetta myös mittatilauksissa.

Myyntitilausrivin tuoterakenteet siirtyvät ja kuormittuvat automaattisesti tuotannon työvaiheiksi ja materiaalitarpeiksi, kun myyntitilauksesta tehdään tuotantotilaus. Materiaalitarpeista muodostuu myös automaattisesti ostoehdotukset. Tarjoukseen tai tilaukseen voi liittää dokumentteja ja lähettää ne Adminetistä sähköpostilla asiakkaalle. Adminet arkistoi kaikki tilaukset ja tarjoukset dokumentteineen.

Myyntitilausprosessi Adminetissä

  1. Tarjous
  2. Tilaus
  3. Tilausvahvistus
  4. Keräilylista
  5. Tuotanto
  6. Toimitus
  7. Laskutuslupa


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Työjonojen hallinta ja hienokuormitus

Työnjohto pääsee optimoimaan eri työryhmien työjonot sekä työvaiheiden järjestyksen helposti ns. Drag & Drop -menetelmällä.

Tutustu ominaisuuteen

Gantt- ja kuormitusnäkymät

Kuvaajia hyödyntämällä pystyt helposti näkemään tuotannon kapasiteetin ja kuormitusasteen.

Tutustu ominaisuuteen

Tarjouslaskenta/
tuotekonfiguraattori

Yrityksillä on erilaisia tapoja laskea tarjouksia ja siksi olemmekin kehittäneet Adminettiin vaihtoehtoja tarjouslaskentaan riippuen asiakkaan tarpeista ja toiminnan luonteesta.

Tutustu ominaisuuteen

Myyntitarjoukset

Adminetin myyntitarjouksilla tarjoat laajoja tarjouksia suppeammat tuotteistetut palvelut helposti ja nopeasti mistä tahansa. Teet tarjoukset näppärästi rajatuista toimituskokonaisuuksista, kuten vaikkapa laitekokonaisuuksista.

Tutustu ominaisuuteen

Työajan ja työvaiheaikojen seuranta

Työajan ja työvaiheaikojen seurannalla kirjaat palkanlaskennalliset tunnit ja työvaiheiden kestot. Tiedot menevät suoraan jälkilaskentaan ja tuntikortille.

Tutustu ominaisuuteen

Kannattavuuslaskenta

Kannattavuuslaskennan avulla pääset porautumaan toteutuneisiin kuluihin ja näet tarkalleen, mistä kustannukset ovat syntyneet.

Tutustu ominaisuuteen