Työajan ja työvaiheaikojen seuranta

Työajan ja työvaiheaikojen seurannalla kirjaat palkanlaskennalliset tunnit ja työvaiheiden kestot. Tiedot menevät suoraan jälkilaskentaan ja tuntikortille.

Voit ottaa käyttöön työaikapankin, jonne kertyy mahdolliset työntekijöiden yli- tai alityöt.

Työkirjaukset voidaan ohjata automaattisesti tuntikortille.

Tunnit kertyvät aina automaattisesti oikeille projekteille.

Tuotannon työaikakirjauksia hallitaan Adminetissä helpolla käyttöliittymällä, jossa työntekijä kirjaa itsensä sisään työvuoron alkaessa ja ulos päivän päätteeksi. Lisäksi päivän aikana pidettävistä tauoista tehdään omat leimauksensa, jotka käsitellään asetusten mukaisesti siten, että työtunnit ja tauot kertyvät asiakkaan haluamalla tavalla.

Työaikapankki

Adminetissä voidaan ottaa käyttöön myös työaikapankki, jonka saldoa jokainen työntekijä pääsee tarkastelemaan työaikakirjausten yhteydessä näkyvästä linkistä. Adminetin asetuksissa voidaan määritellä yrityksesi käytäntöjen mukaisesti, millä tavalla mahdolliset yli-/alityöt kerryttävät saldoa työaikapankkiin.

Työkirjaukset suoraan tuntikortille

Tuotannon työkirjaukset voidaan haluttaessa ohjata automaattisesti työntekijän tuntikortille, jolloin työvuoron aloitusleimauksen jälkeen tuotannon työkirjaukset ohjautuvat suoraan tuntikortille. Kun työntekijä kirjaa työvaiheen valmiiksi tai tauolle, Adminet muodostaa samalla automaattisesti tuntikorttirivit palkka-asetusten mukaisesti.

Adminettiin voidaan myös määritellä erilliset kohde- ja työtilausnumerot sellaisille töille, jotka eivät kuulu millekään työvaiheelle. Tällöin Adminet vie työvaiheille kuulumattomat tunnit tuntikortille siinä vaiheessa, kun työntekijä kirjaa itsensä ulos työpäivän päätteeksi.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Työjonojen hallinta ja hienokuormitus

Työnjohto pääsee optimoimaan eri työryhmien työjonot sekä työvaiheiden järjestyksen helposti ns. Drag & Drop -menetelmällä.

Tutustu ominaisuuteen

Gantt- ja kuormitusnäkymät

Kuvaajia hyödyntämällä pystyt helposti näkemään tuotannon kapasiteetin ja kuormitusasteen.

Tutustu ominaisuuteen

Myyntitilaus ja karkeakuormitus

Adminetin myyntitilaukset ovat myynnin työkalu, jolla tehdään asiakkaille tarviketarjoukset ja muutetaan ne tilauksiksi.

Tutustu ominaisuuteen

Tarjouslaskenta/
tuotekonfiguraattori

Yrityksillä on erilaisia tapoja laskea tarjouksia ja siksi olemmekin kehittäneet Adminettiin vaihtoehtoja tarjouslaskentaan riippuen asiakkaan tarpeista ja toiminnan luonteesta.

Tutustu ominaisuuteen

Myyntitarjoukset

Adminetin myyntitarjouksilla tarjoat laajoja tarjouksia suppeammat tuotteistetut palvelut helposti ja nopeasti mistä tahansa. Teet tarjoukset näppärästi rajatuista toimituskokonaisuuksista, kuten vaikkapa laitekokonaisuuksista.

Tutustu ominaisuuteen

Kannattavuuslaskenta

Kannattavuuslaskennan avulla pääset porautumaan toteutuneisiin kuluihin ja näet tarkalleen, mistä kustannukset ovat syntyneet.

Tutustu ominaisuuteen