Admicom on mukana Alihankintamessuilla 2022 - Tule tutustumaan ja hae vauhtia liiketoimintaasi!

Tervetuloa osastollemme Alihankintamessuille Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 27.-29.9.2022 kuulemaan, mitä hyötyjä alan parhaat ohjelmistot tuovat teollisuusyrityksille. Löydät meidät osastolta C404, jossa voit osallistua myös rallikyydityspalkinnon arvontaan!

Miksi meihin kannattaa tutustua?

Visuaalinen ja helppokäyttöinen

Visuaalisesta näkymästä saat nopealla silmäyksellä monipuolista tietoa tuotannon tilasta ja Drag & Drop -toiminnolla voit puolestaan siirtää työn työjonon sisällä tai työjonosta toiseen tarttumalla siihen hiirellä ja siirtämällä työn haluamaasi paikkaan.

Tarkempaa ja ajantasaista tietoa liiketoiminnasta

Ei enää huolta varastosaldojen paikkansapitävyydestä tai tuotannon pullonkauloista. Adminet antaa sinulle entistäkin enemmän ja tarkempaa tietoa yrityksesi toiminnoista – aina reaaliaikaisesti.

Tehokkaampaa tuotannonohjausta

Adminet on kehitetty tiiviissä yhteistyössä kotimaisten teollisuusyritysten kanssa ja se soveltuu erityisen hyvin teollisuuden pk-yrityksille. Tehokkaampaa ja tarkempaa tuotannonohjausta, parempi kate projekteille.

Miksi osastollamme kannattaa vierailla?


Voit varata meidän kanssa tapaamisajan Alihankintamessuille 2022 etukäteen oheisella lomakkeella tai ottamalla suoraan yhteyttä edustajiimme. Etukäteen tapaamisajan varanneet saavat osastoltamme leffaliput!

Haluatko vauhtia liiketoimintaasi? Messuosastollamme on käynnissä arvonta, josta voit voittaa rallikyydityksen SM-sarjaa ajavan Teemu Asunmaan kartturin paikalla!

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Messuinfo

Alihankinta -messut 2022 järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.-29.9.2022.

Suomen johtavasta teollisuuden messutapahtumasta löydät metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Alan ykköstapahtumassa kohtaat teollisuuden yrityksiä, asiantuntijoita ja päättäjiä.

Tutustu messuihin ja näytteilleasettajiin sekä ilmoittaudu kävijäksi tapahtuman sivuilta.

Tutustu tarkemmin