Käyttäjävinkki: Työtapahtumasyöttö

Työtapahtumasyötössä henkilö pääsee syöttämään työtuntinsa, kilometrikorvaukset ja muut työtilaukselle syötettävät työrivit yhdestä näkymästä kaikille työtilauksille, joille on kalenterivaraus valittuna päivänä.

Tuntien ja muiden tapahtumien syöttö

Toiminnon kautta työntekijä voi raportoida järjestelmään päivän työt. Mikäli työntekijä on kärkimies, hän voi raportoida myös muiden töitä.

Adminet hakee valitulle päivälle ja työntekijälle sovitut kohteet syöttöpohjalle. Osa tapahtumalajeista näkyy valmiina riveinä ja osa valitaan alasvetovalikosta. Riveille kirjoitetaan selitteet, syötetään määrät ja muutetaan tarvittaessa Tuntikortille- ja Laskutetaan-valintoja. Kohteista saa lisätietoja viemällä kohdistimen kysymysmerkkikuvakkeen päälle.

Tarvikkeiden syöttö

Tarvikkeet syötetään työtilauksen Rivit | Tarvikkeet -välilehdelle. Näkymä avautuu klikkaamalla työtilauksen nimeä.

Työn poiminta

Tarvittaessa työtilauksen voi poimia työpoolista Valitse työpoolista -linkistä. Linkistä aukeaa lista työpoolissa olevista tilauksista, joista voi valita haluamansa työn. Lisäksi Kohde/Työtilaus -kentissä voi selata kohteita sekä niiden avoimia tilauksia. Kohdetta ei ole pakko valita, vaan etsiä voi pelkästään työtilauksen numeron. Työtilauksen valinta tekee automaattisesti tunnin mittaisen resurssivarauksen valittuna olevalle toimituspäivälle, syöttöhetken mukaisesta kellonajasta alkaen.

Yhteenveto

Kun työtapahtumia on tallennettu, ilmestyy rivien alapuolelle Yhteenveto-linkki, jota klikkaamalla näkyy kaikki valitulle päivälle syötetyt tunnit.

Tuntikirjaus ohjelma - Tuntikirjausjärjestelmä - Työtapahtumasyöttö - Adminet - Admicom

  1. Kärkimies voi valita alasvetovalikosta, kenelle työntekijälle tapahtumat syötetään.
  2. Tapahtumaa syötettäessä voidaan määritellä, merkitäänkö se tuntikortille ja laskutettavaksi.
  3. Tilaukselle pääsee syöttämään tarvikkeet klikkaamalla sen nimeä.
  4. Tarvittaessa tilauksen voi poimia työpoolista tai selata kohteita ja niiden avoimia työtilauksia.