Sovellusuutiset: Tehtävien hallinta

Sovelluksella ylläpidät ja aikataulutat erilaisia kohteisiin liittyviä tehtäviä. Tekemättömistä tehtävistä tulee vastuuhenkilölle ilmoitus Adminetin etusivulle.

Perusta ensin tehtävärekisteri

Tehtävärekisteriin voit luoda erilaisia kohteisiin liittyviä tehtäviä ja niille automaattisen aikataulutuksen, jolloin tehtävälle määritelty vastuuhenkilö saa toimenpiteestä muistutuksen Adminetin etusivulla. Tehtävärekisteriin määriteltyjä aikatauluja ja vastuuhenkilöitä voi muokata kohdekohtaisesti.

Rakentamisen tehtäväsuunnittelu - Tehtävärekisteri - Admicom

Tehtävärekisteriin määrittelet erilaiset kohteisiin liittyvät tehtävät sekä niiden aikataulutuksen ja vastuuhenkilöt.

Luo tehtävämallit

Tehtävärekisterin perustamisen jälkeen voit luoda tehtävämalleja. Tehtävämalli luodaan niputtamalla yhteen tehtävärekisteriin luotuja tehtäviä, jolloin tietyn tyyppisille kohteille voi lisätä nopeasti oikeat tehtävät. Yhteen kohteeseen voit liittää haluamiasi tehtäviä useammasta tehtävämallista.

Rakentamisen tehtävät - Tehtävämallit kohteille - Admicom

Rekisteriin luotuja tehtäviä niputtamalla luot tehtävämallit eri tyyppisille kohteille.

Tehtäväruutu

Pystyt hallinnoimaan keskitetysti kaikkien kohteiden tehtäviä Tehtäväruutu-ohjelman kautta. Voit selata sekä avoimia että jo valmistuneita tehtäviä esimerkiksi valitun ajanjakson, vastuuhenkilön ja tehtävätyypin mukaan. Näkymään rajaamistasi tehtävistä voit tulostaa luettelon listauksen yläpuolella näkyvistä PDF- ja Excel-kuvakkeista.

Kohteiden tehtävät

Tiettyyn kohteeseen liittyviä tehtäviä lisäät ja ylläpidät kohteen ylläpidossa Tehtävät-välilehdellä. Avoimesta tehtävästä muodostuu ilmoitus vastuuhenkilön henkilökohtaisiin tehtäviin heti, kun tehtävä on tallennettu. Ilmoitus on näkyvissä niin kauan, kunnes tehtävä kuitataan valmiiksi.

Rakentamisen tehtäväluettelo - Kohteen tehtävät - Admicom

Kohteen tehtäviä ylläpidät Tehtävät-välilehdellä. Voit valita tehtävät valmiista tehtävämallista ja lisätä yksittäisiä tehtäviä alasvetovalikosta.

Näin hyödyt tehtävien hallinta -sovelluksesta:

  • Luo omat tehtävämallisi: Pääset luomaan oman yrityksesi tarpeisiin sopivat tehtäväkokonaisuudet.
  • Organisoi: Työmaiden tehtävät saa jaettua helposti oikeille vastuuhenkilöille.
  • Toteuta ajallaan: Tehtävien vastuuhenkilöt saavat muistutukset omista tehtävistään, jolloin ne tulee varmemmin hoidettua ajallaan.
  • Seuraa toteutusta: Johtajana näet työmaan tilanteen nopeasti tehtävien kautta.
  • Edistä laatua: Sovellus tukee erilaisten laatujärjestelmien mukaista toimintaa.