Adminetin mobiili uudistuu

Adminetin uudistuneesta mobiilista löydät samat tutut ominaisuudet helppokäyttöisessä muodossa sekä tukun uusia toimintoja. Näkyvin muutos on mobiilin uusi ulkoasu sekä selkeät ja helppokäyttöiset toiminnot.

Näkymä skaalautuu käytettävän laitteen mukaan, joten käytät sitä sujuvasti niin kännykällä kuin tabletilla. Sovelluksia käyttäessäsi hyödynnät omasta mobiililaitteestasi tuttuja toimintoja esimerkiksi päivämääriä ja kellonaikoja syöttäessäsi.

Mobiilista tehoa työmaan toimintaan

Adminet mobiili - Hyödyt

Adminetin mobiilitoiminnot lyhyesti:

Työtilaukset

Sovelluksella työntekijä kirjaa omien tilaustensa työt ja tarvikkeet suoraan työmaalta. Työt voidaan merkitä työntekijälle ja hän voi poimia uusia töitä työpoolista. Työn valmistuttua tilaajalta voidaan ottaa hyväksyntä sähköisellä allekirjoituksella ja vastuuhenkilö voi laskuttaa työt heti niiden valmistuttua. Lisäksi työtapahtumasyötöllä voidaan hallita useamman tilauksen tietoja helposti yhdellä kertaa.

Kulunvalvonta

Henkilökohtainen kulunvalvonta mahdollistaa kirjautumisen kaikille työmaille, joihin työntekijällä on oikeudet. Työmaan kulunvalvonnalla puolestaan hallinnoidaan koko työmaan kulunvalvonta yksillä tunnuksilla. Käytössä on myös työntekijäluettelo, josta voidaan tarkastella valitulle työmaalle sillä hetkellä kirjautuneita työntekijöitä sekä kaikkia työmaan kulkulupia yrityskohtaisesti listattuna.

Tuntikortit

Päivän tunnit voidaan syöttää myös suoraan tuntikortille ja sen kautta on helppo tarkastella päivän töiden yhteenveto palkkalajeittain. Vastuuhenkilö voi myös hyväksyä tuntikortit mobiilista.

Kamera

Sovelluksella tallennetaan kuitit ja työmaakuvat varmaan talteen Adminettiin oman mobiililaitteen kameraa hyödyntäen.

Lomat ja poissaolot

Sovellus työntekijän lomien ja poissaolojen syöttämiseen ja hyväksymiseen.

Kolme uutta toimintoa, joilla nopeutat työskentelyä kentällä

Suosikkisovelluksesi helposti saatavilla

Lisää eniten käyttämäsi sovellukset suosikkeihin, jolloin ne ovat näkyvissä heti etusivulla kirjautumisen jälkeen. Sovelluksen lisäät suosikit-listalle menemällä haluamaasi sovellukseen ja valitsemalla oikean yläkulman valikosta Lisää suosikiksi -valinnan. Tarvittaessa myös poistat sovelluksen listalta vastaavalla tavalla.

Jos käytät mobiililla pääsiassa vain yhtä sovellusta, voit määritellä sen asetuksissa oletussovellukseksi, jolloin kyseinen sovellus aukeaa aina heti kirjautumisen jälkeen.

Adminet mobiili - Suosikit

Koko työmaan kulunvalvonta yksillä tunnuksilla

Uudella Työmaan kulunvalvonta -sovelluksella hallinnoit koko työmaan kulunvalvonnan yksillä tunnuksilla. Määrittele Adminettiin kohdetta avatessasi kulunvalvonnan asetuksiin työmaalle oma käyttäjätunnus. Sen jälkeen koko työmaan kulunvalvonta voidaan hoitaa mobiilin puolella yhdellä kirjautumisella.

Jos samoilla tunnuksilla hallitaan useampia työmaita, valitset vain alasvetovalikosta oikean työmaan. Tämän jälkeen Adminet listaa näytölle työntekijät, joilla on kulkuoikeudet valitulle työmaalle. Sisään- ja uloskirjaukset teet helpoilla Aloita- ja Lopeta-valinnoilla.

Adminet mobiili - Työmaan kulunvalvonta

Syötä kaikki työt yhdellä kertaa

Adminetin pääohjelman puolelta tuttu työtapahtumien syöttö on mahdollista myös mobiiliversiossa. Sen avulla kirjaat helposti useamman kohteen ja päivän työt samalla kertaa, eli hallitset työtilausten kokonaisuuden nopeammin kuin yksittäisten tilausten tietoja täydentämällä.

Sovelluksessa näytölle avautuu työntekijän kuluvalle päivälle kohdistetut työtilaukset. Puuttuvat tilaukset voi tarvittaessa lisätä työpoolista tai hakea avoimista työtilauksista. Näkymästä työntekijä pääsee yhdellä kertaa kirjaamaan laskutuslajikohtaiset työt ja syöttämään tarvikkeet. Sovelluksen kautta voi halutessaan aloittaa myös aikaraportoinnin. Työn valmistuttua asiakkaalta voi ottaa hyväksymiskuittauksen sähköisellä allekirjoituksella. Sovelluksen Yhteenveto-välilehdeltä näkee kaikki kyseiselle päivälle syötetyt tapahtumat.

Adminet mobiili - Työtapahtumasyöttö

Näin saat uuden mobiilin vaivatta käyttöön

Uusi mobiilikäyttöliittymä korvaa nykyisen version Adminetin päivityksessä viikolla 10. Varmista sujuva käyttö alusta alkaen perehdyttämällä työntekijät uuteen käyttöliittymään. Koulutusvideot pääset katsomaan maksutta Adminetin Wikistä.

Lähtökohtaisesti uusi mobiili on erittäin selkeä ja yksinkertainen käyttää. Ymmärrämme kuitenkin, ettei uuden sovellusversion opettelu ole jokaisen työntekijän mukavuusaluetta. Siksi olemme avanneet mobiilia varten oman tukinumeron, jossa asiakaspalvelijamme auttaa kaikissa mobiilin käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Mobiilituen suora linja on käytössä maaliskuun ajan, minkä jälkeen myös mobiilin käyttöön liittyvät asiat voi kysyä yleisestä asiakastuesta.

Ikoni: Katso koulutus

Katso koulutus

Maksuttomat koulutusvideot ja kirjalliset ohjeet löydät Wikin päävalikon AdminetMobi-kansiosta.

Ikoni: Soita tukeen

Soita tukeen

Mobiilin oma asiakastuki palvelee maaliskuun ajan numerossa 044 762 6041.

Ikoni: Pyydä lisätietoa

Pyydä lisätietoa

Jos mobiili ei ole vielä käytössäsi, pyydä lisätietoa osoitteesta info@admicom.fi tai täytä yhteydenottolomake.