Mitä kuuluu: Joni Haapamäki?

Mitä kuuluu -palstalla annetaan admicomilaisten kertoa työstään ja vapaa-ajastaan. Tällä kertaa vuorossa on talotekniikan Etelä-Suomen aluemyyntipäällikkö Joni Haapamäki.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Toimin Etelä-Suomen aluemyyntipäällikkönä. Tehtävänäni on tutustua alueen erilaisiin talotekniikan osaajiin, palvella heitä ja löytää Adminet-perheeseen uusia jäseniä.

Parasta työssäsi?

Tutustuminen erilaisiin yrityksiin ja yrittäjiin on ehdottomasti kirsikka suklaakakun päällä. Jokainen yritys on ainutlaatuinen ja tarpeet ovat omanlaisensa. Ihmisten palveleminen ja siinä onnistuminen on minulle palkitsevinta.

Adminetin paras ominaisuus?

Adminetissä hienointa on sen aito mobiilius. Varsinkin pääkaupunkiseudulla, jossa liikkuminen vie paljon aikaa, on erittäin hyödyllistä, kun pystyt tekemään konttorihommat liikkeellä ollessasi ja hyödyntämään luppohetket. Iltaisin ja viikonloppuisin pystyy oikeasti sitten lataamaan akkuja.

Kuinka vietät vapaa-aikasi?

Urheilu on minulle elinehto. Olen pelannut 20 vuotta salibandya – vyöltä löytyy 117 liigapeliä Jyväskylän Happeesta, TPS:stä sekä helsinkiläisestä M-Teamista. Tänä vuonna oli kuitenkin sapattitauon aika, joten olen päässyt harrastamaan muitakin lajeja. Lätkä on ollut mahtavaa, futis, hiihto, lenkkeily, laskettelu, salilla käynti. Minulle riittää kun heität pallon kehiin, niin olen aina mukana.

Elämänohjeesi?

Asioilla on tapana järjestyä.

Kuva: Anssi Koskinen

Jatka lukemista

LVIS-Maailma 1/2017