Verkkotilaus – suora tilauspyyntökanava yrityksesi nettisivuilta

Hanki yrityksellesi lisää asiakkaita ja työtilauksia Adminetin Verkkotilaus-palvelulla. Sen avulla saat yrityksesi nettisivuilta työtilaukset suoraan omaan Adminet-ympäristöösi.

Digitaalinen palvelukanava Adminettiin

Verkkotilausta varten nykyisille verkkosivuillesi lisätään uusi sivu, josta asiakkaasi voivat tehdä yrityksellesi työpyyntöjä. Lomakkeen täyttämällä työpyyntö siirtyy suoraan yrityksesi työjonoon Adminetissä ja asiakkaasi saa siitä kuittauksen. Käsittelet tätä työpyyntöä samalla tavoin kuin muitakin yrityksesi työtilauksia Adminetissä.

Helposti käyttöön yrityksesi omille nettisivuille

Palvelun käyttöönotto on tehty sinulle helpoksi. Kytkemme ensin palvelun käyttöösi Adminetissä. Tämän jälkeen lomake lisätään verkkosivuillesi sivustosi ylläpitäjän tai Admicomin toimesta ja palvelu on heti käytettävissä.

Jos yritykselläsi on kumppani, joka ylläpitää verkkosivustoanne, voit sopia kumppanisi kanssa lomakkeen lisäämisestä sivustolle. Tarjoamme valmiin koodipohjan, joka vain lisätään sivustolle, joten yleensä kyse on alle tunnin työstä.

Verkkotilauspalvelulla:

  • Asiakkaasi voi tehdä tilauspyynnön helposti netistä.
  • Saat valmiin lomakepohjan yrityksesi nettisivuille.
  • Tilauspyynnöt tulevat lomakkeelta suoraan Adminettiin.

Verkkotilauksilla asiakkaasi voi jättää työpyynnön Adminettiin suoraan yrityksesi nettisivuilta.

UUTTA: Työtilausten tilapäivitykset

Viime vuoden lopulla Adminet sai uuden toiminnon, jolla voit lähettää automaattisesti ilmoitusviestejä tilauksen tilasta. Voit määritellä yrityksesi tarpeisiin sopivalla tavalla missä tilanteissa, kenelle ja millä sisällöllä ilmoituksia lähetetään.

Ilmoitusviestit lähtevät sähköpostilla ja vastaanottajana voi olla työtilauspyynnön lähettäjä, tilaajan vastuuhenkilö tai molemmat. Viestin lähettäjänä näkyy tilauksen vastuuhenkilö.

Ilmoitusviestejä voi lähettää sekä verkkotilausten kautta tulleisiin työpyyntöihin että normaalisti Adminetissä avattuihin työtilauksiin. Ilmoitusviesteissä voidaan käyttää myös kielikäännöksiä.

Voit lähettää automaattiviestin esim. tilauksen vastaanottamisesta tai valmistumisesta.