Käyttäjävinkki: Hyödynnä maksuttomat koulutusvideot

Löydät Wikistä maksuttomat ohjevideot Adminetin toimintoihin ja voit perehtyä haluamaasi aiheeseen silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Täsmäohjeista laajempiin kokonaisuuksiin

Adminetin Wikistä löydät kattavan ohjeistuksen Admine­tin sovellusten käyttämiseen. Myös suuri osa koulutuksis­ta on saatavilla maksuttomina videotallenteina ja niitä voi katsella silloin, kun itselle parhaiten sopii. Wikin Etäkou­lutusmateriaalit-kansiosta löydät kaikki saatavilla olevat koulutusvideot lyhyistä sovelluskohtaisista täsmäohjeista aina laajempiin koulutuskokonaisuuksiin. Tarvittaessa saat ohjeet myös kirjallisena samasta paikasta.

Perusteista syventäviin koulutuksiin

Koulutusvideot tarjoavat kattavasti tietoa Adminetin pe­ruskäyttöön, esimerkiksi kohteiden ja työtilausten hallin­taan, laskuttamiseen ja ostojen käsittelyyn. Lisäksi syven­tävistä koulutuksista voit perehtyä tarkemmin vaikkapa Adminetin raportointityökalujen hyödyntämiseen, osatu­loutukseen sekä kirjanpidon ja palkanlaskennan toimen­piteisiin.

Perehdytä ja kertaa

Videokoulutusten avulla opit hyödyntämään Adminetin toimintoja entistä tehokkaammin. Välillä voi olla hyvä myös kerrata erityisesti harvemmin tehtävien toimenpiteiden etenemistä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi lomien käsitte­lyyn liittyvät asiat tai tilinpäätöksen toimenpiteet. Uuden työntekijän aloittaessa perehdytät hänet ohjevideoiden avulla Adminetin perustoimintoihin ja muihin työntekijän kannalta oleellisiin asioihin.