Keskon tuotteet yleiseen hinnastoon

Löydät Adminetistä nyt myös K-ryhmän rautakaupan tuotteiden ajantasaiset hinnat.

Adminetin yli 35 toimittajaa kattavasta yleisestä hinnastosta saat nyt käyttöösi myös K-ryhmän rautakaupan tuotteiden aina ajantasaiset hinnat. Kesko Oyj:n noin 16 000 tuotetta kattavan hinnaston löy­dät rakentamisen tuotealueelta.

Yleisessä hinnastossa ylläpidämme puolestasi alan tärkeimpien tavarantoi­mittajien hinnastoja. Kattava ja ajanta­sainen tuoterekisteri tekee tarjouslas­kennasta, ostotarpeiden suunnittelusta, ostotilausten tekemisestä sekä hintojen vertailusta vaivatonta.

Laaja tuotevalikoima kattavassa kauppaverkostossa

K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimiala tarjoaa asiakkailleen kattavat rautakauppatuotteiden sekä sähkö- ja LVI-tuotteiden valikoimat Poh­jois-Euroopan kattavimmassa kauppaver­kostossa. Suomessa asiakkaita palvelee 136 K-Raudan myymälää. Uusi K-Rauta-ketju syntyi, kun K-Rauta- ja Rautia-ketjut yhdistettiin Suomen suurimmaksi rauta­kauppaketjuksi keväällä 2017.

K-ryhmään kuuluu myös tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infrarakentamiseen ja jäl­leenmyyntiasiakkaille toimittava Onni­nen. Onnisen myymälöitä ja myyntipistei­tä on yhteensä noin 140.

K-ryhmän rakentamisen ja taloteknii­kan kaupan yhdistelmä kykenee tarjoa­maan markkinoiden monipuolisimman tuotteiden ja niihin liittyvien palveluiden kokonaisuuden rakennusalan yritysasiak­kaille.

Lähde: www.kesko.fi/yritys/toimialat/rakenta­misen-ja-talotekniikan-kauppa

Kuva: Kesko Oyj