Muutoksia Admicomin toimipisteisiin

Kesän aikana Admicom on saanut uusia toimipisteitä ja syksyllä myös nykyisiä toimintoja muutettiin uusiin tiloihin.

Admicom ja Tocoman saman katon alle

Pääkaupunkiseudulla Admicomin Vantaan toimipiste siirtyi lokakuussa uusiin tiloihin Helsinkiin yhdessä tytäryhtiö Tocomanin kanssa. Jatkossa Admicom ja Tocoman palvelevat asiakkaita Käpylässä sijaitsevassa Duetto Parkissa osoitteessa Läkkisepäntie 23.

– Tuomalla Admicomin ja Tocomanin toiminnot samoihin tiloihin, pystymme tehostamaan yhteisten asiakkaidemme palveluprosesseja, parantamaan tiedonkulkua organisaatioiden välillä ja tietenkin saamaan myös Tocomanin henkilöstön entistä tiiviimmäksi osaksi Admicom-yhteisöämme, Admicom Finlandin toimitusjohtaja Anna-Maija Ijäs toteaa.

Uudet toimipisteet Seinäjoelle ja Turkuun

Heinäkuun alussa Admicom sai uuden toimipisteen Seinäjoelle, kun se osti Lakeus Tilitoimisto Oy:n liiketoiminnan. Kaupalla haluttiin tukea Admicomin ydinliiketoiminnan kasvumahdollisuuksia ja laajentaa konsernin toimipisteverkostoa sekä vahvistaa tilitoimistopalveluiden resursseja, kun itsenäisenä liiketoimintayksikkönä jatkavan Lakeus Tilitoimiston 11 työntekijää siirtyivät Admicom Finland Oy:n palvelukseen.

– Palveluliiketoimintamme on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Liiketoimintakaupan myötä varmistamme osaajien saatavuuden asiakkaidemme käyttöön myös jatkossa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme laajemmin myös maantieteellisesti, Ijäs kertoo.

Lisäksi uusia työntekijöitä on palkattu tänä vuonna Turkuun, jonne etsitään parhaillaan toimitiloja työskentelyn palautuessa vähitellen myös paikanpäälle toimistoille. Alkuvaiheessa Turun toimipiste palvelee lähinnä uusasiakkaita ohjelmiston hankintaan liittyvissä asioissa ja Seinäjoella toiminnan painopiste on tilitoimistopalveluissa.

– Ensin haluamme vakiinnuttaa uusien kaupunkien perustoiminnan nykyisillä palveluilla, mutta toiminnan kehittyessä molempien palveluvalikoimaa laajennetaan tarpeen mukaan, Ijäs toteaa.

Admicomin toimipisteiden yhteystiedot löydät täältä.