Vastaavat tuotteet: Löydä halvin tuote helposti

Halvimman tuotteen löytäminen eri valmistajien vaihtoehdoista on Adminetin vastaavien tuotteiden avulla helppoa. Vastaavien tuotteiden rekisterin avulla saat merkittävää kilpailuetua tarjouskilpailuihin ja työvälineitä ostojen hallintaan.

Adminet etsii sinulle vastaavat tuotteet

Vastaavilla tuotteilla tarkoitetaan eri valmistajien samoja tai samankaltaisia tuotteita, joilla on eri tuotekoodi. Vastaavat tuotteet mahdollistavat samankaltaisten tuotteiden hintojen vertailun tarjouslaskennassa, ostojen suunnittelussa ja ostolaskujen hintavertailu-toiminnossa.

Adminetissä käytössäsi on sähkön, LVI:n, rakentamisen sekä kylmäalan vastaavia tuotteita. Ylläpidämme ja täydennämme Adminetin vastaavien tuotteiden rekisteriä, joten käytössäsi on markkinoiden laajimmat toimialakohtaiset tuoterekisterit, joiden tiedot ovat aina ajan tasalla.

Adminet hakee tuotekyselyllä vastaavat tuotteet eri toimittajien hinnoilla ja huomioi myös toimittajien tarjoukset. Koodeja ei tarvitse käsitellä yksi kerrallaan, joten tuotteiden vertailu on rekisterin avulla helppoa ja nopeaa.

vastaavat-tuotteet-tuotteiden-maarat

Laske tarjoukset halvimmilla hinnoilla

Tiukassa kilpailutilanteessa on tärkeää pystyä käyttämään halvimpia tuotteita jo laskennassa. Adminetin tarjouslaskennassa voit määritellä hinnoitteluperusteen tarjouskohtaisesti ja halutessasi huomioida laskennassa myös vastaavat tuotteet.

Adminet etsii automaattisesti halvimmat vaihtoehdot vastaavista tuotteista, joten lasket tarjoukset helposti halvimpia hintoja hyödyntäen. Tarvittaessa voit myös yhdellä valinnalla palauttaa alkuperäiset tuotteet takaisin.

Hankintaan saat ostoehdotukset halvimmista vaihtoehdoista ja voit tehdä tuotteesta saatavuuskyselyn kaikille OVT-tukkureille, joilla kysely on käytössä.

Vastaavat tuotteet - Tuotekysely - Adminet - LVIS-Maailma

Seuraa, maksoitko liikaa

Voit hyödyntää vastaavien tuotteiden hintavertailua myös ostotilauksissa ja ostolaskujen tarkastuksessa. Ostotilauksissa voit hakea halvempia vastaavia tuotteita ja valita yrityksellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Ostolaskujen tarkastuksessa näet halutessasi, miten paljon halvemmalla olisit voinut saada laskun sisältämät (tai niitä vastaavat) tuotteet, jos olisit ostanut ne halvimmasta paikasta. Automatisoidut tuotehintojen tarkastukset ovat mahdollisia OVT- ja verkkolaskujen yhteydessä.

Vastaavat tuotteet - Hintavertailu - Adminet - LVIS-Maailma

Jatka lukemista

LVIS-Maailma 3/2016