Sovellusuutiset: Kalusto ja laitteet hallintaan

Kalustonhallinta-sovelluksessa ylläpidät yrityksesi koneita ja kalustoa sekä niihin liittyviä tehtäviä. Sovellus sopii niin omassa käytössänne olevien työvälineiden ja ajoneuvojen kuin työmaille ja asiakkaille vuokrattavien laitteidenkin seurantaan.

Tekninen tietopaketti

Laiteinformaation taltioit konekorteille, joiden lisätiedot on mahdollista rakentaa laiteryhmittäin vapaavalintaisesti. Saat tallennettua myös laitteisiin liittyvät asiakirjat, sopimukset ja ohjeet. Näin kaikki laitetieto löytyy pysyvästi samasta paikasta.

Ohjelma muistuttaa toimenpiteistä

Konekorteille voit kirjata myös laitteisiin ja kalustoon kohdistuvat toimenpiteet, kuten huollot, niiden toistuvuuden sekä kunkin tehtävän vastuuhenkilön. Adminet huolehtii toimenpiteiden suorituksesta ajallaan muistuttamalla vastuuhenkilöitä niistä.

Jos esimerkiksi seuraat kaluston hallinnassa omassa käytössänne olevia pakettiautoja, pystyt liittämään konekorteille niiden sopimukset ja tallentamaan toimenpiteiksi huollot sekä katsastukset.

Toimenpiteitä on mahdollista listata erilaisin rajauksin, vaikkapa tarkastellaksesi tiettyyn päivämäärään mennessä suoritettavia katsastuksia.

Kalusto seurataan

Kalustonhallinnassa voit seurata laitteiden ja koneiden varaustilannetta kohdistamalla niitä työmaille ja asiakkaille työtilausten käsittelyn kautta. Näet nopeasti, millä kohteilla ja työtilauksilla koneet ovat.

Voit seurata myös katteita

Vuokrattavat laitteet kohdistat työmaille ja asiakkaille työtilausten käsittelyn kautta. Konekorttien selauksen ”pallosymboleista” näet heti, onko laite varattu.

Kun kytket laitteeseen oman kohdenumeron, sen kateseuranta mahdollistuu: työtilauksen laskuttaminen kirjaa laitekustannukset kuluksi ko. työlle ja vastaavan summan tuotoksi laitteen kohteelle. Laitteen kohteelle kirjaat tällöin myös sen huoltoihin, varaosiin ja polttoaineisiin liittyvät kulut.

Seurannassa voit hyödyntää esimerkiksi data-analysaattorin kautta tulostettavaa kohdeanalyysia tai sivu/työ-projektiraporttia.

Kalustonhallinta ja laitteiden hallinta Adminet - Admicom

Kalustonhallinnan avulla pystyt muun muassa tarkastelemaan helposti koneiden ja laitteiden varaustilannetta ja huoltohistoriaa.

Kalustonhallinta Adminet - Koneiden huollot, katsastukset ja muut toimenpiteet - Admicom

Vastuuhenkilö saa muistutuksen avoimista toimenpiteistä. Voit tallentaa liitteiksi kaikki tarvittavat dokumentit, kuten katsastusasiakirjat ja lisätä mukaan omat kommenttisi.