Yleiseen hinnastoon uusi tuotealue: Automaatio

Adminetin yleiseen hinnastoon on lisätty Automaatio-tuotealue. Jo ensimmäisessä vaiheessa tuotealueelta löytyy yli 2 500 tuotetta neljältä eri toimittajalta.

Adminetin yleisen hinnaston uudesta Automaatio-tuotealueesta löytyy jo yli 2 500 tuotetta neljältä eri toimittajalta. Tuotealueen toimittajat ovat HK Instruments, Produal, Fidelix ja Belimo Finland.

HK Instruments Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan erittäin tarkkoja ja helppokäyttöisiä mittalaitteita LVI-sovelluksiin. Laitteita käytetään pääasiassa ilmanvaihtojärjestelmissä ja rakennusautomaatiossa.

Produal Oy on suomalainen kiinteistöautomaation mittalaitteiden edelläkävijä. Yrityksen suunnittelemat ja valmistamat mittaus- ja säätölaitteet ovat nykyaikaisia, laadukkaita sekä asennusystävällisiä.

Fidelix Oy on voimakkaasti kasvava kotimainen rakennusautomaatio- ja turvajärjestelmiä kehittävä ja myyvä yritys.

Belimo on edelläkävijä LVI-järjestelmissä käytettävässä toimilaite- ja venttiiliteknologiassa. Belimo Finland on osa maailmanlaajuista Belimo-konsernia.

Päivittyy jatkuvasti

Lisäämme hinnastoon säännöllisesti uusia toimittajia. Esimerkiksi syksyn aikana hinnastoon on lisätty Meltexin ja ETS NORDin tuotteita sekä Suomen johtavalta kylmätuotteiden toimittajalta, Combi Coolilta, yli 6 700 nimikettä.

Jo yli 30 toimittajaa

Adminetin yleinen hinnasto on maksutta asiakkaiden käytössä oleva hinnasto, jota Admicom ylläpitää asiakkaan puolesta. Saat siis käyttöösi varmasti paikkansapitävät hinnat ilman, että joutuisit itse tekemään hinnastopäivityksiä.

Katso listaus kaikista yleisen hinnaston toimittajista.

Jos haluat jonkin toimittajan hinnastot käyttöösi, jätä Adminet-tukipyyntö niin lisäämme puuttuvan tuotealueen.

Jatka lukemista

LVIS-Maailma 4/2015