Hyödynnä Adminetin monipuoliset graafiset raportit

Adminetissä pystyt tarkastelemaan yritys-, organisaatio- ja kohderaportteja myös visuaalisessa muodossa ja vertailemaan haluamiasi tietoja monipuolisesti.

Graafiset raportit data-analysaattorilla

Nyt tarkastelet yrityksesi lukuja monipuolisesti myös graafeina Adminetin porautuvalla raportointityökalu data-analysaattorilla. Data-analysaattorilla raportoit yrityksesi kirjanpidon, projektien hallinnan ja sisäisen laskennan tietoja valitsemillasi erittelytekijöillä ja poraudut lukuihin halutessasi vaikka tositetasolle asti.

Sekä yritys-, organisaatio- että kohdeanalyysien summista avautuvista erittelynäkymistä saat muodostettua myös kuvaajan. Voit siis tarkastella valitsemaltasi aikaväliltä vaikkapa liikevaihtoasi tai katteitasi esimerkiksi asiakkaittain, myyntialueittain tai vastuuhenkilöittäin. Kohdeanalyysien osalta saat helposti käyttöösi valitsemiesi kohteiden graafisen vertailun. Vaihtamalla kustannuslajia kuvaajanäkymässä, pystyt tarkastelemaan ja vertailemaan esimerkiksi kohteiden liikevaihtoa, katetta ja ainekäyttöä.

Kaikilla data-analysaattorin graafisilla raporteilla saat tarkat summat näkyviin liikuttamalla hiiren kohdistinta kuvaajan päällä. Esitystavaksi voit valita pylväs- tai viivamuodon. Kaikki graafit ovat myös tallennettavissa kuvina ja voit liittää ne vaikka kokouspöytäkirjoihin tai muihin aineistoihin.

Adminet - Graafiset raportit - Rakentaminen, talotekniikka ja teollisuus - Liikevaihto

Data-analysaattorin raporteista saat käyttöösi myös graafiset kuvaajat. Voit tarkastella haluamaltasi aikaväliltä esimerkiksi liikevaihtoa tai katetta asiakkaittain pylväs- tai viivakaaviona. Hiiren kohdistinta liikuttamalla näet tarkat summat. Graafiset raportit tunnistat pylväskaavio-kuvakkeesta. [Katso kuva isompana]

 

 

Adminet - Graafiset raportit - Rakentaminen, talotekniikka ja teollisuus - Kate

Kohdeanalyysien avulla tarkastelet helposti eri kohteiden tietoja. Voit vertailla esimerkiksi kohteiden liikevaihtoa, katteita, laskutusta tai ainekäyttöä valitsemalla haluamasi kustannuslajin vasemman ylälaidan alasvetovalikosta, jolloin Adminet päivittää haluamasi tiedot kuvaajaan saman tien. [Katso kuva isompana]