Uuden aikakauden alku

Kun läpinäkyvyys liiketoimintaan puuttuu ja järjestelmät eivät tue yritystä ideaalisesti, ajaudutaan puoliväkisin johtamiseen arvausten perusteella. Me mahdollistamme muutoksen tähän tilanteeseen

Menestyksen tappajana missä tahansa organisaatiossa on omien töiden tai koko organisaation johtaminen hihasta ravistetun tiedon pohjalta. Kun läpinäkyvyys liiketoimintaan puuttuu ja järjestelmät eivät tue yritystä ideaalisesti, ajaudutaan puoliväkisin johtamiseen arvausten perusteella. Me mahdollistamme nyt muutoksen tähän tilanteeseen – tervetuloa uuteen aikakauteen.

Admicomilla ja Tocomanilla on yhteistä matkaa takana hieman yli vuoden päivät.

Maaliskuun puolivälissä julkaisimme uuden Tocoman Laskenta -työkalun, joka markkinoiden ainoana pilvipohjaisena rakentamisen kustannuslaskentatyökaluna siirtää määrämittaamisen ja laskennan uuteen aikakauteen.

Yhdessä Tocomanin kanssa me tarjoamme nyt markkinoiden kirkkaasti kattavimman kokonaisratkaisun aina laskennasta kirjanpitopalveluun saakka. Tocoman Laskennan ja Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän avulla tarjoamme yhden luukun periaatteella rakennusliikkeen arjen ytimeen järkähtämättömän vahvan kivijalan, jonka varaan voit rakentaa yrityksesi menestyksen nyt ja tulevaisuudessa.

Kokonaisratkaisumme tärkein tehtävä on tarjota luotettava ja ajantasainen tieto oikeille ihmisille, oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan.

Saman katon alla toimiva ohjelmistokokonaisuus mahdollistaa sinulle vaihtoehdon, jossa voit valita useamman ohjelmistotoimittajan paletin sijaan yhden ohjelmistotoimittajan, joka vastaa koko ohjelmistokenttäsi kehityksestä. Näkemyksemme mukaan sinun tehtäväsi ei ole rakennusliikkeen työntekijänä tai johdossa murehtia yrityksesi tietohallintoasioita ja joutua huolehtimaan pirstaleisen ohjelmistokokoonpanosi tiedonsiirtojen sujumisesta.

Meidän mielestämme ohjelmistojen tehtävä on huolehtia tiedonkulusta ja mahdollistaa sinun arkeesi maksimaalinen mahdollisuus käyttää aikaasi ydinliiketoimintasi kehittämiseen.

Me täällä olemme yhteisen taipaleemme alkuvaiheessa ja tulevaisuus näyttää nykyhetkeäkin kirkkaammalta. Visiossamme siintää toinen toistaan mullistavampia toiminnallisuuksia, jotka vahvistavat yrityksesi toimintaa ennennäkemättömillä tavoilla myös jatkossa.

Nyt on oikea hetki tutustua meihin ja harkita hyppäämistä edelläkävijän kelkkaan.

Aurinkoista kevättä!

Joni Haapamäki
toimialajohtaja

Esittelen sinulle myös Tocomanin myyntijohtaja Jari Kangassalon. Toimimme Jarin kanssa yhdessä visiomme toteutumisen eteen. Voit minun lisäksi ottaa yhteyttä myös suoraan Jariin, mikäli sinua kiinnostaa erityisesti kustannuslaskentaan liittyvät asiat:

Jari Kangassalo
myynti- ja asiakkuusjohtaja
020 742 0215
jari.kangassalo@tocoman.com

***

Joni Haapamäki

Joni toimii toiminnanohjausratkaisuyksikön myyntijohtajana. Asiantuntemustaan ohjelmistoista ja yrittäjien palvelemisesta Joni hyödyntää, kun etsitään ratkaisuja yrittäjän ja henkilöstön arjen helpottamiseksi ja tukemiseksi. Ihmisten auttaminen niin työssä kuin vapaa-ajallakin kuuluu hänen tärkeimpien arvojensa joukkoon.