Ajankohtaisia webinaareja maalis- ja huhtikuussa

Mikä rakennusalalla puhuttaa juuri nyt? Maksuttomissa webinaareissa käsittelemme alan ajankohtaisia teemoja sekä kerromme ratkaisuistamme arjen haasteiden selättämiseen.

Lähiviikkoina asiantuntijamme käsittelevät muun muassa rakennusalan tulevaisuudennäkymiä ja rakentamisen tuottavuutta sekä kertovat, millaisia uusia mahdollisuuksia Adminetin ja Tocomanin tavoitearviointegraatio tuo projektien johtamiseen.

TORSTAINA 30.3.2023 klo 9:30

Katse horisonttiin: Miltä rakennusalan tulevaisuus näyttää?

Kuinka ennakoin taantumassa ja mitä talouden indikaattoreita kannattaa seurata? Mitkä asiat vaikuttavat rakennusalan tulevaisuuteen? Toimitusjohtaja Petri Kairinen ja talousjohtaja Petri Aho käyvät läpi rakennusalan nykytilaa ja tulevaisuuden näkymiä.

TORSTAINA 6.4.2023 klo 9:30

Tocoman-Adminet tavoitearviointegraatiolla kattavampaa seurantaa

Ohjelmistojen yhteispelillä saadaan Adminettiin ainutkertainen litteraseuranta, johon suorite- ja panostason tiedot sekä määrätieto tulevat Tocoman Laskennan tavoitearviosta. Uutta integraatiota esittelevät ohjelmistoasiantuntijat Panu Jylhäsaari ja Benjamin Rasimov.

KESKIVIIKKONA 19.4.2023 klo 9:30

Mistä lääkkeet rakentamisen tuottavuuden parantamiseen?

Rakentaminen on tuottavuuden kannalta haastava ala. Myyntijohtajamme Joni Haapamäki ja Janne Lehtovaara keskustelevat erilaisista toimintatavoista ja digitaalisista työkaluista, jotka auttavat rakennusalan yrityksiä parantamaan tuottavuuttaan.