Lisää laatua dokumentointiin – uusi yhteys avattu Adminetin ja Kotopron välille

Työmaiden hallinta ja seuranta on nyt entistä tehokkaampaa, kun pääset käyttämään Kotopron edistyksellisiä dokumentointiratkaisuja suoraan Adminet-toiminnanohjausjärjestelmästä.

Admicom osti kesällä Kotopro Oy:n ja vahvisti tämän myötä merkittävästi dokumentinhallinnan ratkaisujaan. Nyt ohjelmistojemme välille on rakennettu integraatio, joka mahdollistaa Kotopron dokumentoinnin suoraan Adminetistä. Näin dokumentit ovat siistissä järjestyksessä oikean työn yhteydessä ja dokumentointi kentällä on helppoa ja tehokasta.

Hallinnoi dokumentteja Adminetistä

Kotopron dokumentointityökalu avautuu Adminetin työpöytäversiossa kohteiden ja työtilausten ylläpidosta. Pääset perustamaan uuden dokumenttikansion Kotoprossa kyseiselle työlle tai avaamaan siihen aiemmin liitetyn kansiorakenteen. Näkymässä ovat käytössäsi kaikki Kotopron toiminnot ja voit jatkaa samalla työskentelyäsi myös Adminetissä.

Adminetin mobiiliversiossa pääset käsiksi työhön liittyviin dokumentteihin työtilauksen raportoinnista ja voit avata mobiilissa työtilaukselle myös dokumenttikansion. Käyttö on tehty mahdollisimman vaivattomaksi, sillä Adminetin mobiilista siirryt työhön liittyvään dokumentaatioon helposti Kotopro-ikonista.

– Tämä tarjoaa asiakkaille yhteneväisen käyttökokemuksen järjestelmien välillä, kun Kotopron projektikohtaiset kansiot avautuvat suoraan Adminetistä ja koko projektin dokumentaatio on helposti saatavilla, Admicomin myyntijohtaja Joni Haapamäki kertoo.

Adminetin mobiilissa siirryt käsittelemään työmaahan liittyviä dokumenttejä Kotopro-ikonista.

Jos olet jo Adminetin ja Kotopron käyttäjä, voit aktivoida yhteyden pääkäyttäjänä Adminetin Hallinta | Yritystiedot | Perustiedot -näkymän uudella Dokumentit (Kotopro) -välilehdellä toiminnosta avautuvien ohjeiden mukaisesti. Tarvitset lisäksi vain Kotopron käyttäjätunnukset.

Laadukas dokumentointi parantaa tuottavuutta

Kotoprolla täytät työmaihin liittyvät dokumentit digitaalisesti mobiililaitteellasi ajasta ja paikasta riippumatta, ja ne pysyvät turvassa pilvipalvelussa sekä helposti kaikkien osapuolten saatavilla.

Voit raportoida kirjoittamisen lisäksi sanelemalla ja muuttaa puheen tekstiksi, mikä nopeuttaa dokumentointia merkittävästi. Kuvaa ja videoi työ, jolloin tiedostot tallentuvat automaattisesti oikeaan kohtaan dokumentissa tai lataa palveluun kuva- ja videotiedostoja mobiililaitteeltasi tai tietokoneeltasi. Raportoinnin laadun parantuminen ehkäisee virheitä ja reklamaatioita.

Kotoprossa kaikki asiakirjat ovat jaettavissa muille käyttäjille, kuten alihankkijoille. Käyttö- ja katseluoikeuksia voit antaa haluamillesi tahoille esimerkiksi koko urakkaan tai vain tiettyyn raporttiin liittyen. Jokaisesta kirjauksesta jää aika- ja tekijäleima, ja halutessasi saat ilmoituksen, kun asiakirjaa on muokattu. Voit myös pyytää muilta lisätietoja dokumenttiin.