Mitä kuuluu: Juuso Haarala

Mitä kuuluu -palstalla annetaan admicomilaisten kertoa työstään ja vapaa-ajastaan. Tällä kertaa vuorossa on Senior Sales Manager Juuso Haarala.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Toimin Adminet-myynnissä talotekniikan toimialalla ja teen paljon yhteistyötä myös nykyasiakkaiden kanssa sekä talon sisällä.

Parasta työssäsi?

Ehdottomasti ihmiset, sillä tykkään olla ihmisten kanssa, olipa kyseessä asiakkaat tai työkaverit. On myös mukava myydä sellaista palvelua, joka on oikeasti hyvä ja helpottaa asiakkaiden arkea.

Adminetin paras ominaisuus?

Reaaliaikainen raportointi: Data-analysaattori on sanahirviö, mutta erinomainen sovellus liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Adminetin tarjoama läpinäkyvä ja ajantasainen tieto projekteista ja yrityksen taloudesta on kullanarvoista asiakkaillemme!

Kuinka vietät vapaa-aikasi?

Vapaa-aika kuluu urheillessa ja ulkoillessa. Talvella hiihtoa, sulkapalloa ja padelia, kesän lajeina toimivat motocross, frisbeegolf ja maastopyöräily. Urheilua tulee seurattua paljon myös penkkiurheilijan roolissa. Vietämme mahdollisuuksien mukaan aikaa myös Äkäslompolossa Lapin maisemista nauttien.

Elämänohjeesi?

Mitään varsinaista mottoa tähän ei ole, mutta sanotaan näin peruspositiivisena ihmisenä, että ”kaikki järjestyy”.