Sovellusuutiset: Adminetillä hallitset yrityksesi kaikki laitteet ja tavarat

Adminetin kalustonhallinnan sovellukseen päivittyy keväällä uusi ominaisuus, jolla pysyt ajan tasalla kaikista yrityksessäsi käytettävistä laitteista ja tavaroista.

Sovelluksella hallitset yrityksesi käyttöomaisuutta eli esimerkiksi avaimia, puhelimia, tietokoneita ja erilaisia yrityksessäsi käytettäviä työkaluja.

Voit lisätä sovellukseen kaikki yrityksesi laitteet ja laitekohtaisiin muistioihin lisätietoa. Laitteille kiinnität resursseja yksitellen tai poimimalla isomman joukon henkilöstöstäsi resurssipoiminnalla. Lisäksi voit tarkistaa työntekijäkohtaisesti, mitä laitteita kenelläkin on käytössään.

Uudella sovelluksella pysyt jatkuvasti ajan tasalla siitä, mitä erilaisia laitteita ja tavaroita yrityksessäsi on käytössä ja kenellä ne ovat.

Käyttöomaisuuden hallinta - Työkalut ja toimiston laitteet - Admicom

Käyttöomaisuuden ylläpito Adminetissä - Admicom

Sovelluksella pysyt ajan tasalla kaikista yrityksesi laitteista ja tavaroista.

Käyttöomaisuuden ylläpito Adminetissä - Vastuuhenkilöt - Admicom

Voit tarkastella kenellä kaikilla tietty laite on käytössä, mistä alkaen ja merkitä palautuksen työntekijän luovuttaessa laitteen takaisin.

Käyttöomaisuuden hallinta - Ylläpito vastuuhenkilöittäin - Admicom

Voit rajata näkymään myös kaikki tietyllä työntekijällä käytössä olevat laitteet.

Käyttöomaisuuden hallinta - työkalut ja avaimet - Admicom

Työmaiden kalusto hallintaan

Muistathan myös, että kalustonhallintaan on saatavissa ominaisuus, jolla seuraat omassa käytössänne olevaa kalustoa sekä työmaille ja asiakkaille vuokrattavia koneita.

Saat tallennettua laitekohtaisesti asiakirjat, sopimukset ja ohjeet sekä kalustoon kohdistuvat toimenpiteet, kuten huollot, niiden toistuvuuden sekä tehtävän vastuuhenkilön. Adminet muistuttaa vastuuhenkilöä toimenpiteistä.

Vuokrattavat laitteet kohdistat työmaille ja asiakkaille työtilausten käsittelyn kautta. Kannattavuuden seuranta onnistuu, kun luot kalustolle oman kohteen ja lisäät kustannushinnan. Työtilauksen laskuttaminen kirjaa laitekustannukset kuluksi työlle ja vastaavan summan tuotoksi laitteen kohteelle. Laitteen kohteelle kirjaat tällöin myös sen huoltoihin, varaosiin ja polttoaineisiin liittyvät kulut.