Sovellusuutiset: Adminetin kameratoiminto

Adminettiin on lisätty uusi kätevä kameratoiminto, jolla saat esimerkiksi puhelimella otetut työmaan kuvat ja kuitit helposti järjestelmään.

Kameratoiminnolla käyttäjä pystyy ottamaan mobiililaitteellaan valokuvia, jotka Adminet muuntaa automaattisesti tietoturvalliseen muotoon ja oikeaan kokoon. Mobiililaitteilla otetut kuvat ovat käytettävissä Adminetissä kaikissa sovelluksissa, joissa liitteitä voi käsitellä.

Toiminnolla saat heti talteen esimerkiksi matkalaskun liitteeksi tulevat kuitit tai työmaalla otettavat kuvat, jolloin ne ovat varmassa tallessa ja helposti liitettävissä oikeaan paikkaan.

Näin hyödyt kameratoiminnosta

  • Lisäät helposti kuvat esim. polttoainekuiteista, matkalaskujen liitteistä ja työmaan havainnoista Adminettiin, jossa ne pysyvät aina tallessa.
  • Matkalaskut eivät unohdu, kun otat kuvan puhelimella tai tabletilla niiden liitteistä, kuten parkkilipuista ja hotellien kuiteista.
  • Saat tallennettua myös käteiskuitit pienistä ostoksista heti myymälän kassalla. 
  • Voit liittää kuvan työmaalta (esim. kosteusvauriosta) suoraan Adminetin työmaapäiväkirjaan tai liitteeksi kohteelle tai työtilaukselle.
  • Kassatositteiden ylläpidossa, käteiskuittilaskujen hallinnassa ja tiliotteiden käsittelyssä voit lisätä myös muiden tallentamia kuvia.

Adminet mobiili - Kameratoiminto - Admicom asiakaslehti

Kameratoiminto käytännössä

1. Ota kuva

Tallenna puhelimellasi tärkeät kuvat työmaalta, kuitit sekä matkalaskujen liitteet. Puhelimella ottamasi kuva on valmis liitettäväksi Adminettiin, sillä se on automaattisesti oikeassa muodossa ja koossa.

2. Liitä kuva sovellukseen

Mobiilisovelluksessa ottamasi tai puhelimen galleriasta valitsemasi valokuvat siirtyvät automaattisesti Adminettiin. Pääset liittämään kuvan helposti oikeaan paikkaan Adminetissä.

3. Käytä kuvaa aina kun haluat

Liittämäsi kuva säilyy tallessa sovelluksen liitteissä. Kuitteja ei tarvitse toimittaa erikseen kirjanpitäjälle, sillä ne löytyvät suoraan laskun kuvaliitteesstä.

Vinkki

Kameratoiminnolla saat työmaahavainnot kätevästi suoraan järjestelmään, joten tieto on helposti kaikkien käytettävissä.