Adminetin etusivu uudistui

Adminetin etusivulta löydät nyt muun muassa graafisia kuvaajia yrityksesi talousluvuista sekä Admicomin ajankohtaisia tiedotteita.

Uudistuksen myötä Adminetin sisäänkirjautuminen ja etusivu ovat ulkoasultaan lähempänä mobiiliversion ulkoasua. Etusivulle on tarkoitus toteuttaa pieniä käytettävyysparannuksia myös jatkossa.

Päävalikko ja sovellushaku

Etusivun valikkorakenteeseen on tehty käyttöä helpottavia muutoksia. Vasemman laidan päävalikosta sovellukset avautuvat pääotsikon alle valikkonimeä klikkaamalla ja listauksen saa suljettua samalla tavalla.

Lisäksi valikon alapuolella on uusi hakukenttä, jolla voit hakea tarvitsemaasi sovellusta vapaalla sanahaulla. Kun kirjoitat Hae sovellus -kenttään hakusanan ja painat Enter, saat näytölle listan hakusanan sisältävistä sovellus- tai valikkonimistä. Haluamasi toiminnon käynnistät siitä klikkaamalla.

Yläpalkki

Yläpalkin valikosta pääset lukemaan yrityksesi sisäisiä viestejä, siirryt Adminet Wikin sovelluskohtaisiin ohjeisiin, jätät tukipyynnön ja kirjaudut ulos järjestelmästä. Etusivulle palaat Adminet-logoa klikkaamalla tai Alkuun-linkistä, joka aktivoituu yläpalkkiin sovelluksissa liikkuessasi.

Lisäksi voit määritellä omat suosikkisovelluksesi, joiden pikalinkit löydät yläpalkin Suosikit-valikosta. Sovellukset lisäät pikavalikkoon helposti siirtymällä haluamaasi sovellukseen ja klikkaamalla Suosikit-valikon Lisää pikavalikkoon -linkkiä.

Graafiset kuvaajat

Uutena toimintona voit nyt tarkastella nopealla silmäyksellä yrityksesi ajantasaisia talouslukuja tai tietoa omasta työtilanteestasi visuaalisessa muodossa. Näytettävät tiedot määräytyvät käyttäjäroolin mukaan ja roolista riippuen voit nähdä graafeina esimerkiksi liukuvan 12 kk tuloksen, rahoitusennusteen, hyväksymättä olevat ostolaskut, keskeneräiset työtilauksesi tai tuntikortille kirjaamasi tunnit.

Tiedotteet ja uutiset

Ajankohtaisista tai huomionarvoisista asioista tiedotamme jatkossa etusivun Tiedotteet-osiossa, korostaen tärkeimmät tiedonannot keltaisella tai punaisella kolmiosymbolilla. Tämän tiedotuskanavan kautta välitämme myös päivitysuutiset. Tiedotteen sisältö avautuu, kun klikkaat listalta haluamaasi otsikkoa.

  1. Päävalikosta selaat kaikkia yrityksessäsi käytössä olevia sovelluksia valikkonimeä klikkaamalla.
  2. Hae sovellus -toiminnolla löydät etsimäsi sovelluksen nopeasti hakusanaa käyttäen ja siirryt hakutuloksista suoraan sovellukseen.
  3. Avoimet tehtävät -listalta löydät henkilökohtaiset ja yrityksesi yleiset avoimet tehtävät samaan tapaan kuin ennenkin.
  4. Admicomin tiedotteet -osiossa kerromme ajankohtaisista ja huomionarvoisista asioista. Löydät sieltä muun muassa päivitysuutiset.
  5. Ylävalikosta löydät suosikkisovelluksesi, yrityksesi sisäiset viestit, siirryt Wikin ohjeisiin, kirjaudut ulos sekä jätät tukipyynnön ja palaat etusivulle sovelluksissa liikkuessasi.
  6. Graafeista tarkastelet käyttäjäroolisi mukaan esim. yrityksesi ajantasaisia talouslukuja. Tarkemmat tiedot näet viemällä hiiren kohdistimen kuvaajan päälle.