Kohteet ja tilaukset kartalle

Voit nyt tarkastella yrityksesi kohteita ja tilauksia myös karttanäkymässä. Sen avulla saat nopealla silmäyksellä yleiskuvan eri vaiheissa olevista töistä ja hyödynnät näkymää esimerkiksi reittien suunnittelussa.

Rajaa näytettävät kohteet tai tilaukset tarpeesi mukaan

Kohteiden tai työtilausten päänäkymässä voit rajata kartalla näytettävät työt kulloisenkin tarpeesi mukaan esimerkiksi vastuuhenkilön, paikan tai työn tyypin perusteella. Lisäksi voit valita, haluatko tarkastella tarjouksia, avoimia tilauksia, työpoolissa olevia tilauksia vai arkistoa.

Värikoodit kertovat tilan

Karttanäkymä-napista avautuvasta ikkunasta tarkastelet kaikkia valintasi mukaisia kohteita tai tilauksia kartalla. Tunnistat eri vaiheissa olevat työt värikoodeista:

  • Vihreä: valmis tai laskutettu
  • Keltainen: asentajalla, aloitettu tai vastaanotettu
  • Punainen: avoin tai osittain tehty
  • Oranssi: tarjous

Tarkastele valitsemaasi kohdetta ja suunnittele reitti

Karttahaku käyttää Googlen karttapalvelua ja puuttuvista osoitteista näet virheilmoituksen kohdelistauksen yläpuolen huutomerkkikuvakkeesta. Valitset tietyn työn rajauksesi mukaista listaa selaamalla tai hakutoiminnolla. Näkymä keskittyy valitsemaasi kohteeseen tuplaklikkaamalla tai Etsi sijainti -painikkeesta. Karttamerkintää klikkaamalla näet tilauksen tiedot ja haet reitin haluamastasi sijainnista.

Hyödynnä töiden suunnittelussa

Kohteiden ja työtilausten karttanäkymä toimii näppäränä apuvälineenä esimerkiksi silloin, kun resursoit avoimia työtilauksia työntekijöille tilausten sijainnin perusteella. Sen avulla saat helposti käyttöösi myös ajo-ohjeet valitsemallesi työmaalle.