Palkkatiedot mobiiliin

Adminetin mobiilin uudella Omat tiedot -sovelluksella toimitat palkkalaskelmat työntekijöille tietoturvallisesti, edullisesti ja helposti.

Palkkalaskelmat

Adminetin mobiilin Omat tiedot -sovelluksella mahdollistat työntekijöillesi vaivattoman pääsyn palkkalaskelmiinsa suoraan omista mobiililaitteistaan. Vältyt palkkakirjeiden postittamiselta ja saat laskelmat työntekijöille nopeasti, sillä tietosuojavaatimusten mukaiset palkkatiedot ovat heti palkka-ajon hyväksynnän jälkeen myös työntekijän tarkasteltavissa.

Työnantajana saat mahdollisuuden saavuttaa kustannussäästöjä korvaamalla paperiset palkkalaskelmat sähköisillä. Yksittäisen paperisen palkkalaskelman toimittaminen työntekijälle maksaa 1,56 euroa, joten jo melko pienessäkin yrityksessä kuukausisäästö kohoaa useampaan kymppiin.

Pian lisää hyödyllisiä ominaisuuksia

Tällä hetkellä Omat tiedot -sovelluksessa on käytettävissä Palkkalaskelmat-ominaisuus, mutta tulevissa päivityksissä se saa lisää hyödyllisiä toimintoja:

  • Henkilötiedot: Työntekijä voi tarkastella esimerkiksi omia yhteystietojaan, tilinumeroaan ja verokorttiaan, joten jokaisen on helppo varmistaa omien tietojensa ajantasaisuus ja pyytää tarvittaessa päivittämään niitä.
  • Osaamiset: Työntekijän omien osaamisten, eli esimerkiksi tulityö- tai ensiapukorttien tarkastelu.
  • Työtilausten tuntiraportti: Mahdollisuus tarkastella omia työtilauksille kirjattuja tunteja ja henkilösuoritteita.