Mobiilin uudet ominaisuudet

Adminetin uudistunut mobiiliversio julkaistiin viime vuonna ja sen jälkeen se on saanut joukon uusia näppäriä toimintoja.

Tutustu alta muutamiin uudistuksiin ja varmista, että yrityksessäsi otetaan kaikki irti Adminetin mobiiliin tulleista päivityksistä.

Valokuvat

Kohteille ja työtilauksille voidaan ottaa kuvia suoraan niiden liitteisiin.  Aiemmin lisätyt kuvat näkyvät näkymän alareunassa pieninä esikatselukuvina, jotka avautuvat isompana kuvaa klikkaamalla. Kohteilla kuvien oletuskansiota voidaan myös vaihtaa kuvaa otettaessa sekä määritellä kuvalajiksi Yleinen, jolloin otettu kuva on kaikkien yrityksesi Adminet-käyttäjien tarkasteltavissa liitetietojen lisäyksessä. Valokuvien käsittelyyn on tehty myös teknisiä parannuksia, joiden avulla käsittelet kuvia entistä sujuvammin.

Työtilaukset

Myös asentajat pystyvät avaamaan mobiilista kohteille uusia työtilauksia. Tilaustiedoista löytyy työn tarkemmat tiedot ja ohjeet, joista voidaan tarkistaa esimerkiksi toimitusosoite ja tilaajan yhteystiedot sekä tarvittaessa soittaa yhteyshenkilölle suoraan sovelluksesta. Samat tiedot ovat käytettävissä myös työtapahtumien syötössä.

Vastuuhenkilöt pystyvät järjestelemään työtilauksia kiireellisyysjärjestykseen nyt myös luvatun toimituspäivän mukaan.

Mobiililla voit esim. ottaa valokuvia suoraan kohteen liitteisiin (vas.). Aiemmin lisätyt kuvat näkyvät esikatselukuvina näkymän alareunassa. Työtilauksen tiedoista puolestaan voit soittaa suoraan tilaajan yhteyshenkilölle puhelinnumeroa napauttamalla (oik.).

Aikaraportointi

Aikaraportointia käytettäessä Adminet tallentaa raportoinnin aloituksessa ja lopetuksessa tapahtuman GPS-sijainnin, jos se on sallittu yrityksessä ja käyttäjän mobiililaitteella.

Suoritteet

Suoritteita (yksikköhinnat) ja henkilösuoritteita (palkkoihin vaikuttavat suoritteet) on mahdollista ylläpitää myös mobiilissa ja suoritetapahtumille voidaan syöttää seliteteksti.

Laskutus

Asiakkaalta otetun sähköisen allekirjoituksen voi lisätä nyt myös laskun liitteeksi. Lisäksi vastuuhenkilöt saavat töiden ja tarvikkeiden ohella laskutusnäkymässä esiin myös muut laskutustapahtumat (alihankinnat, suoritteet jne).

Lomat ja poissaolot

Poissaolon syötössä voidaan lisätä mukaan myös kuvia, eli esimerkiksi liittää sairauspoissaolotodistus suoraan mobiilin kautta.

Tuntikortin yhteenvedosta voi tarkastella myös palkkakaudelle kohdistuvia loma- ja poissaolotapahtumia.