Mitä kuuluu: Miikka Enkovaara?

Mitä kuuluu -palstalla annetaan henkilöstömme kertoa työstään ja vapaa-ajastaan. Tällä kertaa vuorossa on Tocomanin toimitusjohtaja Miikka Enkovaara.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Aloitin Tocomanilla toimitusjohtajana samassa yhteydessä kun Admicom osti Tocomanin. Tärkein asia työssäni on ihmisten kanssa kommunikointi, jotta kaikille olisi mahdollisimman selvää, mitä teemme ja miksi. Toisaalta työnkuvaani kuuluu myös yleisten asioiden hoitaminen tai tehtävien delegointi.

Parasta työssäsi?

Parasta on kokea ihmisten kehittyminen, avoimet keskustelut asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa sekä asiakkaiden, yrityksen ja tuotteiden eteenpäin vieminen.

Tocomanin paras ominaisuus?

BIM3 nopeuttaa määrälaskentaa tietyiltä osin päivistä tunteihin sekä Kustannuslaskennan 1000 ja 1 toiminnallisuuta, jotka tekevät kustannuslaskennasta tarkkaa, luotettavaa ja nopeaa.

Kuinka vietät vapaa-aikasi?

Pitkälti perheen parissa. Katselen, pelaan ja luen tietokoneella. Urheilen, mökkeilen tai veneilen aina tilaisuuden tullen.

Elämänohjeesi?

Pyrin ymmärtämään, arvostamaan ja kuuntelemaan itseäni ja muita ihmisiä. Koitan korjata omat ongelmani ensin. Koitan muistuttaa itseä katsomaan asioita pidemmällä aikavälillä.