Käyttäjävinkki: Liitteiden hallinta

Ovathan yrityksesi dokumentit jo sähköisessä muodossa Adminetissä? Liitearkiston avulla pääset eroon pöydällä ajelehtivista papereista ja varmistat, että tarvittava tieto on kaikkien asianosaisten saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Asiakirjaryhmät-sovelluksen avulla laadit sovelluskohtaisesti yrityksesi tarpeisiin sopivat kansiorakenteet, joiden avulla järjestelet dokumentit selkeästi aihepiireittäin. Kansioihin taltioit erityyppisiä dokumentteja (pdf, xls, doc) skannaamalla tai suoraan levyltä.

Erityistä helpotusta ominaisuus tuo projektien hallintaan: Kun esimerkiksi työnjohto tallentaa kunkin kohteen liitteiksi kaikki projektimateriaalit, ne löytyvät kootusti yhdestä paikasta, ovat tarkasteltavissa niin työmaalta kuin toimistolta käsin ja pysyvät varmasti tallessa.

Toimii useissa sovelluksissa

Ominaisuus on käytettävissäsi kohteiden lisäksi asiakas-, toimittaja- ja henkilörekistereissä, ostotarjouspyynnöissä, ostotilauksissa, tarjouslaskennassa, työtilauksilla ja kalustonhallinnassa Liitteet-välilehdellä. Dokumentteja voivat hyödyntää kaikki, joilla on käyttöoikeus edellä mainittuihin sovelluksiin.

Dokumentteja varten voit luoda kansiorakenteita polussa Hallinta | Perusrekisterit | Asiakirjaryhmät. Käytännössä liitteiden hallinta tapahtuu edellä mainittujen sovellusten Liitteet-välilehdellä, jossa voit esimerkiksi tarkastella olemassa olevia asiakirjoja, lisätä uusia tai vaikka lähettää dokumentin sähköpostitse valitsemallsesi vastaanottajalle kirjekuori-ikonia klikkaamalla.

Liitteiden hallinta - Adminet

Kun klikkaat valitsemaasi kansiota, oikealle avautuu näkymä aiheeseen liittyvistä asiakirjoista. Halutessasi pääset muokkaamaan olemassa olevia dokumentteja tai lisäämään uuden.