Mikä Adminet? Yksi järjestelmä, kaikki toiminnot

Adminet on kotimainen toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hallitset yrityksesi kaikki tärkeät toiminnot yhden ohjelmiston sisällä. Toiminnanohjausratkaisujen lisäksi Admicom tarjoaa asiakkailleen asiantuntijapalvelut kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Kaikki toiminnot yhdessä ohjelmistossa

Monessa yrityksessä ohjelmistoista haetaan apua esimerkiksi tuotantokokonaisuuksien hallintaan. Tämän lisäksi käytössä saattaa olla erilliset ohjelmat työajanseurantaan, laskutukseen ja palkanlaskentaan sekä tilitoimisto hoitamassa kirjanpidon rutiineja.

Adminet on teollisuusyritysten toiminnan erikoispiirteet huomioiva kokonaisuus, joka sisältää automatisoidut ratkaisut kaikkiin yrityksen prosesseihin. Adminetissä yrityksen kaikki toiminnot pyörivät yhden ohjelman sisällä ja kerran syötetty tieto on heti käytettävissä kaikkialla, missä sitä tarvitaan.

Adminetin sovelluksista muodostuu yksi saumaton kokonaisuus, johon asiakas voi valita ne sovellukset, joita hän toiminnassaan tarvitsee. Automatiikka tekee rutiinityöt käyttäjän puolesta, joten turhaa tietojen syöttämistä tai tuplatyötä ei tule, vaan henkilöstön aika voidaan suunnata tuottavaan työhön.

Kokonaisjärjestelmän hyötyjä

  • Et maksa useista eri ohjelmistoista.
  • Pääset eroon tuplakirjauksista ja tiedonsiirrosta järjestelmien välillä.
  • Rutiinityö vähenee merkittävästi automatiikan hoitaessa kirjauksia.
  • Säästät tilitoimistokustannuksista, koska Adminet muodostaa kirjanpitoaineistoa automaattisesti.
  • Saat reaaliaikaista tietoa liiketoimintasi ohjaamiseen.
  • Tehostat yrityksesi toimintaa ja parannat kilpailukykyä.

Asiantuntevat palvelut täydentävät kokonaisuuden

Ohjelmistoratkaisujen lisäksi asiakas saa halutessaan asiantuntevaa tilitoimistopalvelua. Admicomin kirjanpidon ja palkanlaskennan osaaminen perustuu toimialan, liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen. Koska kirjanpitoaineisto muodostuu pitkälti automaattisesti, on kirjanpitopalvelu myös hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen.

Tarvittaessa asiakas saa myös tarpeeseensa räätälöityä asiantuntija-apua esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen tai kannattavuuden parantamiseen.

Adminet on vaivaton käyttää, sillä palvelun hintaan kuuluvilla IT-palveluilla varmistetaan turvallinen ja sujuva käyttö. Asiakkaan puolesta huolehditaan ohjelmistopäivityksistä, varmuuskopioinneista, tietoturvasta ja yhteyksistä muun muassa verottajaan ja pankkeihin.

Sovelluskokonaisuus, josta sinä valitset tarvitsemasi ratkaisut:

Tuotanto

Saat tuotantokokonaisuudet hallintaan tarjouslaskennasta tarkkaan seurantaan. Käytössäsi on myös työkalut mm. työjonojen hallintaan, ostamiseen, varastonhallintaan, kalustonhallintaan, tiedonantovelvollisuuteen, työajanseurantaan ja jälkilaskentaan.

Laskutyöt

Hallitset laskutyöt tilauksesta laskutukseen saakka ja jakelet työt työntekijöille sähköisillä työmääräimillä. Työntekijät voivat tehdä tilauksille kirjauksia Adminetin mobiilia hyödyntäen. Sisältää ratkaisut myös huolto- ja sopimuslaskutukseen.

Johtaminen

Adminetissä on ainutlaatuiset työkalut teollisuusyritysten liiketoiminnan ohjaamiseen ja seurantaan. Saat tarkkaa, ajantasaista ja monipuolista tietoa yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen sekä kannattavuuden ja kilpailukyvyn kasvattamiseen.

Taloushallinto

Työkaluilla hallitset yrityksesi taloutta sähköisesti. Maksat ostolaskut, lähetät myyntilaskut ja käsittelet kirjanpitoaineistoa sähköisessä muodossa. Automatisoidun ratkaisun ansiosta kirjanpitosi on reaaliajassa ja näet myös rahoitusennusteen muutaman viikon eteenpäin.

Palkkahallinto

Adminetistä tuntikirjaukset tehdään sähköisesti ja palkanlaskenta on pitkälle automatisoitu. Työntekijät voivat itse tehdä matkalaskunsa ja seurata lomiaan Adminetissä. Varsinainen palkanlaskenta on tehty niin helpoksi, että moni yrittäjä hoitaa sen itse Adminetissä.

Tiedonhallinta

Sähköisen dokumentinhallinnan ansiosta kaikki yrityksesi asiakirjat ja kuvat ovat varmassa tallessa ja milloin tahansa helposti löydettävissä. Pdf-lomakkeilla hallitset kaikkiin töihin liittyvät lomakkeet sähköisessä muodossa. Asiakastiedot pidät järjestyksessä asiakkuudenhallinnalla.

Palvelukokonaisuus joka täydentää Adminetin sovelluksia:

Tilitoimistopalvelu

Saat toimialan käytännöt tuntevaa palvelua kilpailukykyiseen hintaan: Automatiikan ansiosta et maksa rutiinikirjausten tekemisestä, vaan saat nykyaikaista palvelua ja oman talousneuvojan. Voit myös unohtaa mappien toimittamisen kirjanpitäjälle, sillä kirjanpitoaineisto on 100 % sähköisessä muodossa.

Asiakaspalvelu

Asiakkaidemme käytössä on ohjelmatuki, josta saat henkilökohtaista palvelua Adminetin käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös koulutusja asiantuntijapalveluita erilaisiin Adminetin käyttöön liittyviin kokonaisuuksiin sekä laajemmin liiketoiminnan kehittämiseen.

IT-palvelut

Huolehdimme asiakkaidemme puolesta varmuuskopioinnista, tietoturvasta sekä päivityksistä ja ylläpidosta. Lisäksi ylläpidämme Adminetistä suoria yhteyksiä mm. tukkureihin, pankkeihin ja viranomaisiin. Kaikki IT-palvelut kuuluvat ohjelmiston hintaan, eikä niistä veloiteta erikseen.

Jatka lukemista

Teollisuuden Maailma 1/2017