Admicom Oyj listautui pörssiin

Admicom Oyj listautui Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle tavoitteenaan lisätä yhtiön tunnettuutta, tukea strategian mukaisten yritysostojen toteuttamista sekä mahdollistaa työntekijöiden motivointi ja sitouttaminen. Pörssitaival on alkanut lupaavasti.

Admicom listautui helmikuussa Nasdaq Helsingin First North -listalle keräten yhtiölle 5 miljoona euroa uutta pääomaa. Anti ylimerkittiin 3,9-kertaisesti ja kaupankäynti yhtiön osakkeilla alkoi 9.2.2018. Admicomin pörssitaival on alkanut positiivissa merkeissä, sillä huhtikuun alussa julkaistu neljännesvuositulostiedote oli odotusten mukainen.

– Jatkoimme alkuvuodesta strategian mukaisella kasvu-uralla. Toteutunut 39 % liikevaihdon kasvu ja jakson uusmyynti jakautuivat ydinkohderyhmiin suunnitellusti. Kasvua siivitti myös asiakastoimialojen viime vuoden positiivinen kehitys, minkä uskotaan jatkuvan edelleen vuoden 2018 aikana, toimitusjohtaja Antti Seppä toteaa.

Parempaa tunnettuutta ja yhteistyömahdollisuuksia

Listautumisen tavoitteena oli ennen kaikkea lisätä yhtiön tunnettuutta asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja potentiaalisen työvoiman parissa, tukea Admicomin strategian mukaisten yritysostojen toteuttamista kotimaassa ja ulkomailla sekä mahdollistaa yhtiön nykyisten ja tulevien työntekijöiden motivointi ja sitouttaminen osakkuuden tai osakepohjaisten kannustimien kautta.

– Tunnettuuden kasvu tuntui jo listautumisprosessin aikana, sillä kun yritys on pörssikelpoinen, antaa se tekemiselle tietyn laatuleiman. Meillä on nyt entistä paremmat lähtökohdat kasvuun. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että noin 2/3 työntekijöistämme on nyt yrityksen omistajia.

Tavoitteena tehostaa alan toimintatapoja

Admicom tarjoaa asiakkailleen ratkaisun, joka automatisoi tehokkaasti yrityksen arkirutiineja. Työvaiheiden aikasäästöjen lisäksi asiakkaat hyötyvät aidosti reaaliaikaisesta talousinformaatiosta liiketoimintapäätösten tukena.

– Haluamme olla asiakkaillemme järjestelmäkumppanin lisäksi aktiivinen toimija alan toimintatapojen tehostamisessa. Se rooli kuuluu toiminnanohjausjärjestelmien edelläkävijälle ja lujittaa asiakassuhdetta entisestään. Admicom haluaa olla yrittäjän kumppani matkalla digitalisaatioon, sähköistyvään taloushallintoon, arjen toimintojen tehostamiseen ja loppujen lopuksi asiakasyrityksen kasvuun ja menestykseen.

Jatka lukemista

Teollisuuden Maailma 1/2018