Mitä kuuluu: Anna-Maija Ijäs?

Mitä kuuluu -palstalla annetaan admicomilaisten kertoa työstään ja vapaa-ajastaan. Tällä kertaa vuorossa on myyntipäällikkö Anna-Maija Ijäs.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Tärkein tehtäväni on tavata yrittäjiä ja auttaa heitä selkiyttämään ja tehostamaan toimintatapojaan.

Parasta työssäsi?

Parasta on ehdottomasti se, kun saa auttaa yrittäjiä ratkaisemaan haasteita. Olen mielestäni onnistunut, jos asiakkaan viivan alle jää enemmän rahaa, yritys saavuttaa kasvutavoitteensa hallinnon kuluja kasvattamatta tai yrittäjä saa enemmän vapaa-aikaa.

Adminetin paras ominaisuus?

Vaikea sanoa vain yhtä asiaa, koska kokonaisuus on hyvin mietitty ja pitkälle automatisoitu. Jos tulee valita vain yksi, niin kustannuskertymä – sillä nähdään kohteiden kulut reaaliajassa ja pystytään reagoimaan etupainotteisesti.

Kuinka vietät vapaa-aikasi?

Vapaa-aikana kiireisenä pitää omat, miehen ja lasten harrastukset. Tykkään opetella uusia asioita ja käyn kokeilemassa eri lajeja, viimeksi osallistuin akrobatiakurssille. Perjantaisin minut löytää tanssikoulusta Street-tunnilta.

Elämänohjeesi?

Elämä on mielenkiintoista ja siitä kannattaa ottaa kaikki irti kokeilemalla, tutustumalla ihmisiin ja matkustelemalla. Kaikista tärkeintä on kuunnella itseään ja toimia omien arvojen mukaisesti.

Jatka lukemista

Teollisuuden Maailma 1/2018