Petri Kairinen Admicom Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Admicom Oyj:n toimitusjohtajana aloittaa 20.6.2022 alkaen Petri Kairinen, joka tuo mukanaan vahvaa osaamista teknologialiiketoiminnan kasvun rakentamisesta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Admicom Oyj:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Petri Kairinen (KTM), joka ottaa toimitusjohtajan tehtävät hoitaakseen virassa väliaikaisesti toimineelta talousjohtaja Petri Aholta 20.6.2022 alkaen. Kairinen siirtyy Admicomille kyberturvapalveluita tarjoavasta Nixu Oyj:stä, jossa hän on toiminut pitkään johtotehtävissä sekä toimitusjohtajana vuodesta 2014 lähtien.

Petri tuo Admicomin seuraavaan kasvuvaiheeseen tarvittavaa vahvaa osaamista teknologialiiketoiminnan kehittämisestä ja kasvun rakentamisesta. Admicomin strategisia tavoitteita tukee loistavasti myös hänen laaja kokemuksensa yrityskauppojen toteuttamisesta ja integraation johtamisesta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

– Admicom on jo tähän mennessä tehnyt huikean kasvumatkan ja saavuttanut vahvan aseman keskittymällä valittujen toimialojen digitalisaation mahdollistamiseen pilvipohjaisella toiminnanohjauksellaan. On kunnia liittyä nyt mukaan viemään Admicomin kasvua ja kansainvälistymistä seuraavalle tasolle, Kairinen kommentoi.

Kairisen vahvuuksiin lukeutuu myös kyky organisoida teknologiayhtiön toimintaa eri kehitysvaiheissa ja huolehtia siitä, että osaajat sitoutuvat yhtiöön ja kehittyvät tehtävissään.

– Yhtiön menestyksen määrittää lopulta sen henkilöstö ja toimintakulttuuri. Minuun on tehnyt vaikutuksen admicomilaisista välittyvä into ja asenne. Odotan ilolla ensi tapaamisiamme ja työtä yhteisten tavoitteiden eteen!

Jatka lukemista

Teollisuuden maailma 1/2022