Käyttäjävinkki: Osaamisten hallinta

Adminetillä hallinnoit helposti henkilöstön koulutuksia, pätevyyksiä ja lupia – ohjelma myös muistuttaa sinua niiden uusimistarpeesta.

Osaamisrekisteri muotoutuu yrityksesi tarpeisiin

Osaamiset ja pätevyydet saat perustettua yrityksesi seurantatarpeiden mukaisesti Hallinta | Perusrekisterit | Osaamiset -rekisteriin. Kun pätevyys tai lupa on tarpeen uusia aika ajoin, voit määrittää, kuinka monta kuukautta aikaisemmin haluat sen vanhenemisesta ilmoituksen.

Näet pätevyydet ja luvat myös henkilörekisteristä

Työntekijöiden osaamisia ja niiden voimassaoloa voit ylläpitää Osaamiset-sovelluksen lisäksi myös henkilörekisterin (Työsuhdeasiat | Henkilöt | Perustiedot) Osaamiset-välilehdellä. Henkilön osaamistaso on määritettävissä viisiportaisen luokituksen avulla.
Osaamisten yhteyteen saat taltioitua esimerkiksi kurssien sisällöt sekä todistukset ja luvat. Asiakirjat liität kätevimmin ottamalla niistä mobiililaitteella kuvia.

Automaattinen seuranta

Adminet huolehtii puolestasi osaamisten ylläpidosta muistuttamalla etusivulla vanhenevista luvista ja pätevyyksistä.
Osaamiset-sovellus sisältää myös raportteja, joiden avulla esimerkiksi listaat tietyn pätevyyden omaavat työntekijät ja saat selville yksikkökohtaiset koulutustarpeet.

Adminetin Osaamiset-sovelluksella hallinnoit henkilöstösi lupia ja koulutuksia sekä pysyt kartalla niiden uusimistarpeesta. Sovelluksen Resurssit-linkistä näet, keillä työntekijöillä on tietty pätevyys ja mihin asti se on voimassa.

Jatka lukemista

Teollisuuden Maailma 2/2019