Mitä kuuluu: Tero Pakarinen?

Mitä kuuluu -palstalla annetaan admicomilaisten kertoa työstään ja vapaa-ajastaan. Tällä kertaa vuorossa on myyntipäällikkö Tero Pakarinen.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Adminetin myynti teollisuusyrityksille Itä-Suomen alueella. Työ on pääasiassa uusasiakashankintaa eli sovin tapaami- misia, joissa kartoitetaan yrityksen nykytilanne ja katsotaan, miten Adminet voisi olla avuksi yrityksen liiketoiminnassa.

Parasta työssäsi?

Työ on vaihtelevaa ja haasteellista ja saan itse suunnitella kalenterini sisällön. On antoisaa myydä tuotetta. josta on asiakkaalle hyötyä. Myös työyhteisössä on hyvä yhteishenki, ja apua ja tukea saa aina tarvittaessa.

Adminetin paras ominaisuus?

Parasta Adminetissä on se että kaikki yrityksen tarvitsemat toiminnot ovat yhden järjestelmän sisällä. Jos yksi ominaisuus täytyy valita, niin se on data-analysaattori.

Kuinka vietät vapaa-aikasi?

Perheen ja harrastusten parissa. Meillä on kaksi kouluikäistä poikaa joista toinen pelaa koripalloa ja toinen jalkapalloa. Harjoituksia on lähes joka päivä joten kuskaamiseen menee aikaa. Itse pelaan salibandya ja juoksen. Marraskuussa osallistun Ateenan maratonille.

Elämänohjeesi?

Asioilla on tapana järjestyä.

Jatka lukemista

Teollisuuden Maailma 3/2019