Talotekniikan ja rakentamisen pilvipalvelut vertailussa

Mikä ihmeen pilvipalvelu? Miksi jotkut toimivat ja toiset eivät? Ja mikä olisi paras pilvipalvelu talotekniikkaan ja rakentamiseen?

Mikä ihmeen pilvipalvelu?

Pilvipalvelu tarkoittaa ”pilven”, eli internetin yli käytettävää palvelua, jota ylläpitää palveluntarjoaja. Tietoa tallentuu konesaleissa sijaitseville palvelimille – ei siis käyttäjän omille laitteille tai oman toimiston nurkassa pölyttyvälle palvelinkoneelle.

Pilvipalvelu on internetin yli käytettävä palvelu

Pilvipalvelujen avulla yritys voi ottaa käyttöön palvelun tai ohjelmiston ilman suuria laiteinvestointeja ja pitkäaikaista sitoutumista.

Lue pilvipalveluista lisää >>

Miksi jotkut pilvipalvelut toimivat ja toiset eivät?

Pilvipalveluista on tullut MUST

Omien yrityskohtaisten palvelimien hankinta ja ylläpito ei enää kannata. Jos laitteiden ja ohjelmistojen hinta olisikin vielä kilpailukykyinen, mistä tekninen osaaminen järkevällä hinnalla…

Kun joka yrityksessä ei ole järkevää pitää teknistä osaamista talon sisällä, on pilvipalveluista tullut MUST. Siksi jokaisen IT-toimittajan on niitä tarjottava.

Ongelmana on se, etteivät kaikkien ohjelmistot ole alun perin tarkoitettu pilvipalvelukäyttöön. Teknisestä ratkaisusta tulee monimutkainen, haavoittuva ja kallis. Säästön nimissä lisenssien, palvelimien ja linjayhteyksien määrässä helposti säästetään.

Pilvipalvelun perustaminen ei onnistu jokaisen IT-talon osaamisella

Palveluntarjoajia on paljon – osa ammattilaisia, osa kotikutoisia harrastajia. Kannattaa muistaa, että ammattilaiset ovat ylläpitäneet palvelinfarmejaan ulkoisine yhteyksineen jo parikymmentä vuotta.

Paras pilvipalvelu on toimiva, turvallinen ja nopea

Toiminnanohjausjärjestelmämme Adminet on tehty nettiselainkäyttöiseksi – se on siis alun alkaen kehitetty pilvipalvelupohjaiseksi. Kyseessä on käyttäjälle yksinkertaisin, toimivin ja nopein laitteistoratkaisu.

Talotekniikan ja rakentamisen tarpeet huomioitu

Adminet on myös kehitetty varta vasten talotekniikka- ja rakennusalalle, joten se sisältää juuri sinun liiketoimintasi kannalta oleelliset toiminnot.

Ei ole näin hyvin toimivaa ja vakaata systeemiä tullut aiemmin vastaan. Nyt puhutaan kuitenkin etäkäytettävästä järjestelmästä, joten on poikkeuksellista, että kaikki yhteydet ja laitteet siellä taustalla toimivat niin hyvin. Se on tänä päivänä hieno saavutus.”Juuso Hakala, Sähkö-Hakala Oy

Tietoturvasta ei ole syytä murehtia, sillä käytämme tunnettua ja luotettavaa kansallista palveluntarjoajaa. Adminetin palvelimet ovat syvällä luolastossa turvassa. Kaikki laitteet ja linjayhteydet on kahdennettu ja varmistettu.

Erittäin toimintavarma – ei jatkuvia yhteyskatkoksia

Todisteena toimintavarmuudesta on yli kymmenvuotinen pilvipalveluidemme historia, jonka aikana suunnittelemattomia katkoja on ollut vain muutama.

”Admicomin käyttämä konesali on rakenteellisesti esimerkillisesti suojattu, se on tehokkaasti kulunvalvottu ja teknisesti kattavasti valvottu. Olen vakuuttunut servereiden olevan hyvin suojattu myös tietoturvaan liittyvien asioiden osalta. Voin kertoa asiakkaillemme tarvittaessa asioiden olevan tällä saralla hyvin hoidossa meillä sekä yhteistyökumppanillamme Admicomilla.”Timo Iivarinen, Lesec Oy

Muita syitä valita toiminnanohjausjärjestelmäksi aito pilvipalvelu

Tietojen kertakirjaus riittää

Adminetissä käyttäjän ei tarvitse tehdä siirtoajoja esimerkiksi mobiilin ja täysversion välillä. Näin mitään ei jää laskuttamatta, mikään ei jää muistin varaan ja tiedot ovat heti käytettävissä niin työmaalla kuin toimistollakin.

Kirjanpito on täysin integroitu

Adminetissä on lisäksi reaaliaikainen kirjanpito, eli mitään erillisiä kirjanpito-ohjelmia tai -raportteja ei tarvita. Me hoidamme myös ostolaskujen noudon sekä myyntilaskujen lähetyksen.