Vinkkejä kirjautumiseen

Ongelmia kirjautumisessa?

Jos kirjautumisen kanssa on ongelmia, olethan ensisijaisesti yhteydessä oman yrityksesi pääkäyttäjään. Hän voi luoda sinulle uuden salasanan.

Pääkäyttäjänä voit tietysti olla yhteydessä myös suoraan Admicomin asiakastukeen, jos tarvitset apua omien tunnustesi palauttamisessa tai lisää ohjeita käyttäjien hallintaan.

Adminetin käyttö eri laitteilla

Adminetin pääversio ja mobiili toimivat suoraan selaimessa, joten sinun ei tarvitse ladata erillistä sovellusta sovelluskaupasta tai huolehtia sen päivityksistä. Täysversiolla ja mobiiliversiolla on erilliset kirjautumislinkit.

Huolehdimme järjestelmän päivitykset puolestasi, jolloin kaikilla asiakkaillamme on automaattisesti aina uusimmat ominaisuudet käytössä laitteesta riippumatta. Näin varmistamme myös sen, että järjestelmä toimii kaikilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä.

Helppo kirjautuminen mobiilissa

Voit tallentaa kirjautumisosoitteen itsellesi suosikiksi tai pikakuvakkeeksi oman mobiililaitteesi päänäkymään, jolloin linkki on aina nopeasti käytettävissä samaan tapaan kuin muutkin useimmin käyttämäsi sovellukset.

Pikakuvakkeen tallentamisen ohjeet vaihtelevat käyttöjärjestelmän ja selaimen mukaan, joten kannattaa googlettaa ohje oman selaimesi mukaan (esim. ”chrome osoitteen lisääminen pikakuvakkeeksi”).