Admicom on mukana Konepaja 2022 -messuilla - Tule tutustumaan ja hae vauhtia liiketoimintaasi!

Tervetuloa tutustumaan Konepaja 2022 -tapahtumaan Tampereen Messu- ja urheilukeskukseen 29.11-1.12.2022 modernin teollisuuden uusimpiin koneisiin ja investointeihin. Löydät meidät osastolta A233, jossa voit osallistua myös rallikyydityspalkinnon arvontaan!

Miksi meihin kannattaa tutustua?

Visuaalinen ja helppokäyttöinen

Visuaalisesta näkymästä saat nopealla silmäyksellä monipuolista tietoa tuotannon tilasta ja Drag & Drop -toiminnolla voit puolestaan siirtää työn työjonon sisällä tai työjonosta toiseen tarttumalla siihen hiirellä ja siirtämällä työn haluamaasi paikkaan.

Tarkempaa ja ajantasaisempaa tietoa liiketoiminnasta

Ei enää huolta varastosaldojen paikkansapitävyydestä tai tuotannon pullonkauloista. Adminet antaa sinulle entistäkin enemmän ja tarkempaa tietoa yrityksesi toiminnoista – aina reaaliaikaisesti.

Tehokkaampaa tuotannonohjausta

Adminet on kehitetty tiiviissä yhteistyössä kotimaisten teollisuusyritysten kanssa ja se soveltuu erityisen hyvin teollisuuden pk-yrityksille. Tehokkaampaa ja tarkempaa tuotannonohjausta, parempi kate projekteille.

Miksi osastollamme kannattaa vierailla?


Voit varata meidän kanssa tapaamisajan Konepaja 22 -messuille etukäteen oheisella lomakkeella tai ottamalla suoraan yhteyttä edustajiimme. Etukäteen tapaamisajan varanneet saavat osastoltamme leffaliput!

Haluatko vauhtia liiketoimintaasi? Messuosastollamme on käynnissä arvonta, josta voit voittaa rallikyydityksen SM-sarjaa ajavan Teemu Asunmaan kartturin paikalla!

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Messuinfo

Konepaja -messut 2022 järjestetään Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 29.11-1.12.2022.

Teemoina kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit.

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnattu tapahtuma esittelee uusimmat laitteet, tehokkaimmat koneet ja kehittyneimmät teknologiat. Tapahtumassa paneudutaan ajankohtaisimpiin rahoitusratkaisuihin sekä kestävään sijoittamiseen. Konepaja avaa näkymän uuden ajan todellisuuteen, vastuulliseen, valoisaan ja moderniin teollisuuteen, jossa ihminen voi hyvin.

Tutustu messuihin ja näytteilleasettajiin sekä ilmoittaudu kävijäksi tapahtuman sivuilta.