Monipuolisin korjausrakentamisen toiminnanohjausjärjestelmä

Korjausrakentamisen toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) Adminet on suunniteltu korjausrakentamisen vaatimat tarpeet edellä. Tervetuloa helpottamaan arkeasi, tehostamaan toimintaanne, luomaan kilpailuetua automatisoimalla rutiineja ja vapauttamaan yrityksesi tuottamattomasta rutiinityöstä!

Tarvitsetko apua? Kysy asiantuntijalta

Asiakaskoordinointi

Kalle Kekola

Junior Sales Manager

Länsi-Suomi

Pienyritykset

050 556 9960

Veikka Ranta-Pere

Junior Sales Manager

Itä-Suomi

Pienyritykset

050 479 8222

Ville Elomaa

Senior Sales Manager

Länsi-Suomi

050 303 6984

Laura Kauppinen

Markkinointikoordinaattori

040 654 1104

Jari Kangassalo

Liiketoimintajohtaja | Tocoman

020 742 0215

Juuso Haarala

Senior Sales Manager

Etelä-Suomi

Itä-Suomi

Keski-Suomi

Länsi-Suomi

044 724 1777

Olli Happonen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Keski-Suomi

040 588 7773

Joonas Asikainen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Länsi-Suomi

045 639 4629

Miten toiminnanohjausjärjestelmä tukee korjausrakentamiseen keskittyvän yrityksen arkea?

– Tärkeintä oli se, että Adminetissä homma pyörii kokonaisuudessaan yhdessä systeemissä, eikä esimerkiksi tuntilappuja tarvitse käsitellä erikseen. Järkevämpi kokonaisuuden hallinta helpotti meidän toimintaamme, varsinkin nyt, kun toiminta on laajentunut perustajaurakointikohteiden ja muiden myötä. Edellisellä ratkaisulla manuaalista hommaa jäi tehtäväksi sen verran, että Adminettiin siirtyminen tuntui järkevältä.


Toiminnanohjausjärjestelmä yhdistää kaikki tarvittavat toiminnallisuudet ja säästää korjausrakennusalalla toimivan yrittäjän aikaa, jotta jää aikaa keskittyä olennaiseen.

Monessa korjausrakentamiseen keskittyvässä yrityksessä arkea saatetaan edelleen hallita yhdistelemällä ohjelmistoja ja papereita esimerkiksi laskutukseen, kirjanpitoon tai tuntikirjaukseen. Nykyaikaisella toiminnanohjausjärjestelmällä voidaan vaikuttaa merkittävästi omaan ajankäyttöön, viivan alle jäävään katteeseen ja yrityksen kilpailukykyyn.

Miksi toiminnanohjausjärjestelmä Adminet sopii korjausrakentamiseen?

Enemmän ja parempaa tietoa yrityksesi toiminnasta

Adminetin huippuunsa hiottu automatiikka varmistaa, että saat yrityksesi toiminnasta tarkkaa, tärkeää ja reaaliaikaista tietoa missä ja milloin tahansa.

Tehokkuutta korjausrakentamiseen, kannattavuutta liiketoimintaan

Kun projektit pysyvät aikataulussa, budjetti kurissa ja tieto on samassa paikassa reaaliaikaisesti, pysyy toimintakin kannattavana.

Automatisoi rutiinityöt ja voit keskittyä olennaiseen

Vähemmän manuaalista toimistotyötä ja tietojen siirtelyä useiden eri järjestelmien välillä, enemmän aikaa sinulle tärkeille asioille.

Korjausrakentamisen toiminnanohjausjärjestelmä Adminet tarjoaa mm. näitä ominaisuuksia…

Seuranta ja raportointi

Lue lisää

Tiedonhallinta

Lue lisää

Taloushallinto

Lue lisää

Mobiili

Lue lisää

Projektin suunnittelu

Lue lisää

Palkanlaskenta

Lue lisää

Käyttöönottoko vaikeaa ja aikaavievää? Adminetin kanssa sekin hoituu ketterästi!

1

Valmistelu

Valmistelemme ohjelmistoosi oikeat hinnastot, dokumentit, pankkiyhteydet sekä muut juuri sinun yrityksellesi tärkeät toiminnot.

2

Koulutus

Ohjelmiston tausta-asetusten valmistuessa koulutamme yrityksesi henkilöstöä heidän työtehtäviensä kannalta tärkeisiin toimintoihin.

3

Valmista tuli!

Saatte käyttöönottopäivän jälkeenkin asiantuntijoiltamme koulutusta. Kun tekeminen on tuttua, siirrytte ilmaisen asiakastukemme piiriin.

Lue lisää käyttöönotosta

Adminet on markkinoiden tehokkain työkalu yrityksesi kasvun ja kehittymisen tueksi, koska se on automatisoidumpi kuin yksikään muu järjestelmä. Adminet vapauttaa parhaimmillaan satoja tunteja vuodessa toimistotöistä tuottavaan työhön. Laskutat sillä myös kaikki työt ja tarvikkeet. Voit käyttää Adminettiä missä ja milloin vain, eikä sinun tarvitse murehtia päivityksistä ja muista teknisistä asioista. Adminet on 100% paperiton, eli pääset eroon kaikesta paperinpyörittelystä. Saat reaaliaikaisen tiedon yrityksesi taloudesta, etkä vasta tilinpäätöshetkellä.

Adminet on tarkoitettu talotekniikka-, rakennus- ja teollisuusalan yrityksille, jotka haluavat tehokkaimman ja automatisoiduimman toiminnanohjausjärjestelmän tehostamaan toimintaansa ja kilpailukykyään. Adminet palvelee erityisen hyvin esimerkiksi sähkö-, putki-, ilmastointi- ja rakennusyrityksiä sekä valmistavaa teollisuutta. Asiakkaamme ovat valinneet Adminetin, koska se on asiakastoimialojen tarpeisiin rakennettu ja yksi järjestelmä riittää toimistolta työmaalle ja tuotantoon – aina kirjanpitoon saakka.

Adminetin hinta määräytyy aina asiakkaan tarpeisiin sopivan sovelluskokonaisuuden ja palvelukokonaisuuden laajuuden mukaan. Lupaamme sinulle, että hinta on erittäin kilpailukykyinen Adminetistä saatavaan hyötyyn nähden. Saat selkeän kuukausihinnan omalle ohjelmistopaketillesi, sillä haluamme palvelumme hinnoittelun olevan asiakkaillemme läpinäkyvää ja mahdollisimman yksinkertaista. Moni asiakasyrityksemme säästää enemmän rahaa Adminetin ansiosta. Suorien kustannussäästöjen lisäksi investoinnin arvoa kannattaa mitata myös säästetyssä ajassa. Keskustelemalla meidän kanssamme saat tarkemman hinta-arvion ja ehdotuksen liiketoimintaasi parhaiten tukevasta paketista, joten kysy rohkeasti lisää!

Erillinen laskutusohjelma on kankea ratkaisu. Esimerkiksi tieto laskutettavista töistä on helposti hajallaan, kun tiedot on kirjoitettu paperille tai lähetetty työnjohtajalle tekstiviestillä. Kuka varmistaa, että kaikki työt ja tarvikkeet saadaan asiakkaalta laskutettua? Entä kuinka kauan aikaa teillä menee työn tilaamisesta tai tekemisestä siihen, että lasku lähtee, saati että lasku maksetaan? Kaikki tarvikkeet, matkat ja palkat joudutaan yrityksen toimesta maksamaan, oli niistä saatu rahat asiakkaalta tai ei.