Admicom Oyj finaaliin European Small and Mid-Cap Awards 2019 -kilpailussa

Admicom on ehdolla Star of 2019 -kategoriassa Euroopan laajuisessa kilpailussa, jonka voittajat julkistetaan Brysselissä 12.11.2019.

ADMICOM OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 29.10.2019 KLO 09:00

Admicom Oyj on valittu kolmen parhaan yrityksen joukkoon Star of 2019 -kategoriassa vuosittain järjestettävässä European Small and Mid-Cap Awards -kilpailussa, jonka voittajat julkistetaan Brysselissä marraskuussa.

Admicomin valintaa kolmen parhaan joukkoon on perusteltu yhtiön poikkeuksellisella menestyksellä omalla toimialallaan sekä monesta muustakin näkökulmasta tarkasteltuna positiivisella erottautumisella joukosta.

Valinta on meille kunnia ja edustamme Suomea kilpailussa mielellämme:

”Olemme iloisia saamastamme huomiosta ja ylpeitä siitä, että määrätietoinen työmme on huomattu myös kansainvälisesti. Jyväskyläläisenä yhtiönä meillä on syytä riemuita myös kotiseudun puolesta, sillä Keski-Suomi on saanut Euroopan laajuisen kilpailun finaaliin lisäksemme myös Harvia Oyj:n International Star -kategoriassa.”, kertoo Admicomin toimitusjohtaja Antti Seppä.

Tietoa kilpailusta ja voittajan valinnasta

Euroopan komissio on perustanut kilpailun vuonna 2013 pyrkimyksenään antaa tunnustusta Euroopan pienemmille pörssiyhtiöille. Voittajat valitaan neljässä eri kategoriassa ja yhtiöille annetaan huomiota kilpailun aikana sekä verkossa että palkintojenjakotilaisuudessa 12.11.2019 Brysselissä. Tapahtumaa ovat järjestämässä myös pörssiyhtiöitä edustava EuropeanIssuers sekä Euroopan pörssejä edustava European Securities Exchanges Federation (FESE).

Admicom on valittu omaan kategoriaansa noin 27 ehdokkaasta 12 maasta, jotka on listattu kymmeneen eri Euroopan pörssiin.

Voittajan valitsee riippumaton, korkean tason tuomaristo, jota johtaa Euroopan komissio. Tuomaristo koostuu eri alueiden, kuten akateemisen, varainhoidon, osakevälityksen ja tiedotusvälineiden maailman edustajista.

Florence Bindelle, pääsihteeri (EuropeanIssuers) kuvailee valintaa näin:

”Admicom on menestynyt erinomaisesti osakekurssin ja kasvun näkökulmista. Yhtiö on myös hyötynyt suuresti listautumisen jälkeisestä kasvusta ja sillä on merkittävä kasvupotentiaali tulevina vuosina.”

Rainer Riess, pääjohtaja (FESE) jatkaa:

”Pk-yritysten rahoituksen saamisen tukeminen julkisten markkinoiden kautta on elintärkeää, joten on palkitsevaa nähdä yhtiöiden kuten Admicom Oyj:n menestyvän ja kasvavan listauduttuaan Helsingin pörssiin. Kilpailu on loistava alusta esitellä tällaisia yhtiöitä ja kunnioittaa heidän hyvää työtään. Admicom Oyj:n kaltaiset yhtiöt ovat osa Euroopan talouden selkärankaa ja ovat elintärkeitä kasvun tukemisessa. Onnittelut yhtiölle nimityksestä.”

Lisätietoa kilpailusta: http://europeansmallandmidcapawards.eu/

Lisätietoja antavat:

Antti Seppä, toimitusjohtaja, Admicom Oyj

Jenni Renko, markkinointijohtaja, Admicom Oyj
jenni.renko@admicom.fi
+358 44 332 2248

Admicom Oyj

Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja saumattomasti kirjanpitoon asti. Yhtiöllä on yli 130 työntekijää Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa sijaitsevissa toimipisteissään. Lisätietoa: www.admicom.fi

Admicomin tiedotteet ja tulosraportit: https://www.admicom.fi/sijoittajille/tiedotteet-ja-julkaisut/