Admicom Oyj voitti ’Star of 2019’ -kategorian European Small and Mid-Cap Awards 2019 -kilpailussa

Admicom on valittu voittajaksi Star of 2019 -kategoriassa vuosittain järjestettävässä European Small and Mid-Cap Awards -kilpailussa 12.11.2019 Brysselissä. Kilpailu järjestettiin tänä vuonna jo seitsemättä vuotta peräkkäin.

ADMICOM OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 13.11.2019 KLO 13:40

Admicomin toimitusjohtaja Antti Seppä kommentoi voittoa paikan päältä Brysselistä:

”Kunnia voitosta kuuluu koko Admicomin henkilöstölle. Menestyksemme ei ole syntynyt hetkessä, vaan taustalla on vuosien määrätietoinen työ sekä henkilöstön yrittäjämäinen tekeminen ja sitoutuminen yhteiseen päämäärään. Tämä on hieno välietappi tavoitteessamme kohti oman alamme markkinajohtajuutta Suomessa ja laajentumista kansainvälisille markkinoille.”

Myös Nasdaq Helsinki on onnitellut yhtiötä voitosta omassa tiedotteessaan 13.11.2019 (1):

“Pienillä ja keskisuurilla yhtiöillä on Euroopassa merkittävä rooli työpaikkojen ja talouden kasvun luomisessa. Sen vuoksi on tärkeää tuoda esiin niitä yhtiöitä, jotka ovat listautumisen avulla nopeuttaneet kasvuaan”, sanoi Nasdaq Helsingin toimitusjohtaja Henrik Husman. “Admicom edustaa juuri sitä innovatiivisuutta, jota haluamme Nasdaqissa tukea. Haluan onnitella yhtiötä hienosta palkinnosta.”

“Admicom on kehittynyt erittäin hienosti viimevuotisen listautumisen jälkeen ja olemme ylpeitä, että yhtiö on meidän listayhtiömme”, Nasdaqin Euroopan listautumista vastaava johtaja Adam Kostyál sanoi.

Tietoa kilpailusta ja voittajan valinnasta

Euroopan komissio on perustanut kilpailun vuonna 2013 pyrkimyksenään antaa tunnustusta Euroopan pienemmille pörssiyhtiöille. Voittajat valittiin neljässä eri kategoriassa 12.11.2019 Brysselissä. Tapahtumaa ovat olleet järjestämässä myös pörssiyhtiöitä edustava EuropeanIssuers sekä Euroopan pörssejä edustava European Securities Exchanges Federation (FESE).

Admicom valittiin omaan kategoriaansa noin 27 ehdokkaasta 12 maasta, jotka on listattu kymmeneen eri Euroopan pörssiin. Voittajat valitsivat riippumaton, korkean tason tuomaristo, jota johtaa Euroopan komissio. Tuomaristo koostuu eri alueiden, kuten akateemisen, varainhoidon, osakevälityksen ja tiedotusvälineiden maailman edustajista.

Florence Bindelle, pääsihteeri (EuropeanIssuers) kuvailee valintaa näin:

”Admicom on menestynyt erinomaisesti osakekurssin ja kasvun näkökulmista. Yhtiö on myös hyötynyt suuresti listautumisen jälkeisestä kasvusta ja sillä on merkittävä kasvupotentiaali tulevina vuosina.”

Rainer Riess, pääjohtaja (FESE) jatkaa:

”Pk-yritysten rahoituksen saamisen tukeminen julkisten markkinoiden kautta on elintärkeää, joten on palkitsevaa nähdä yhtiöiden kuten Admicom Oyj:n menestyvän ja kasvavan listauduttuaan Helsingin pörssiin. Kilpailu on loistava alusta esitellä tällaisia yhtiöitä ja kunnioittaa heidän hyvää työtään. Admicom Oyj:n kaltaiset yhtiöt ovat osa Euroopan talouden selkärankaa ja ovat elintärkeitä kasvun tukemisessa.”

Lisätietoa kilpailusta: http://europeansmallandmidcapawards.eu/

(1) Nasdaq Nordic, Sijoittajauutiset: Admicom Oyj voitti eurooppalaisten pk-yritysten kilpailun Vuoden 2019 tähti -sarjan:

Lisätietoja antavat:

Antti Seppä, toimitusjohtaja, Admicom Oyj
antti.seppa@admicom.fi
+358 40 575 9709

Jenni Renko, markkinointipäällikkö, Admicom Oyj
jenni.renko@admicom.fi
+358 44 332 2248

Admicom Oyj

Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja saumattomasti kirjanpitoon asti. Yhtiöllä on yli 130 työntekijää Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa sijaitsevissa toimipisteissään. Lisätietoa: www.admicom.fi

Admicomin tiedotteet ja tulosraportit: https://www.admicom.fi/sijoittajille/tiedotteet-ja-julkaisut/