Pilvipalveluyhtiö Admicom Oyj vahvistaa kasvuasemiaan uudella palvelulla

Alkuvuonna pörssiin listautunut jyväskyläläinen Admicom jatkaa vahvaa kasvuaan ja rekrytoi Jyväskylään uuden 10 henkilön tiimin, joka vauhdittaa kasvua uuden Adminet-Lite -konseptin alla.

LEHDISTÖTIEDOTE 18.5.2018 KLO 8:20

Alkuvuonna pörssiin listautunut jyväskyläläinen Admicom jatkaa vahvaa kasvuaan. Yhtiö on kasvanut yli 30 % vuosivauhtia viimeiset viisi vuotta ja aikoo pitää samaa tahtia yllä jatkossakin. Nyt yhtiö rekrytoi Jyväskylään uuden 10 henkilön tiimin, joka vauhdittaa kasvua uuden Adminet-Lite -konseptin alla. Perustettava tiimi tulee vastaamaan palvelun myynnistä, käyttöönotosta, asiakkaiden talousneuvonnasta sekä järjestelmän kehityksestä.

”Ilmassa on startup-henkeä, kun uusi palvelu, tiimi ja toimitilat käynnistyvät isomman organisaation osana. Tiimi saa tuekseen kuitenkin Admicomin vahvan liiketoiminta-, toimiala- ja tuoteosaamisen”, kertoo toimitusjohtaja Antti Seppä.

Admicom tarjoaa toiminnanohjausjärjestelmää rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yrityksille. Syksyllä lanseerattava uusi Adminet-Lite -pilvipalvelu on kohdennettu erityisesti alle 10 työntekijän yrityksiin. Uuden tuotteen kehittämisen taustalla on halu tuoda automatisoidun toiminnanohjausjärjestelmän hyödyt entistä paremmin myös pienyritysten ulottuville.

”Kyseessä on kokonaispalvelu, jossa esimerkiksi LVI- tai sähköalan yrittäjä saa käyttöönsä nykyaikaisen mobiilin toimialajärjestelmän ja automatisoidun taloushallinnon. Tilitoimistoa ei siis enää tarvita muuhun kuin tilinpäätösvaiheeseen. Palvelu pohjautuu nykyiseen Adminet-järjestelmään mutta huomioi erityisesti pienyrityksen tarpeet”, Antti Seppä kertoo.

Lisätietoja antaa:

Antti Seppä, toimitusjohtaja, Admicom Oyj

Jenni Renko, markkinointijohtaja, Admicom Oyj
jenni.renko@admicom.fi
+358 44 332 2248

Admicomin pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan, toimiston ja tuotannon rutiineja saumattomasti sähköiseen kirjanpitoon asti.

Admicom on nopeasti ja kannattavasti kasvava, pitkälti henkilöstön omistama yritys, jonka liikevaihdosta yli 90% on toistuvaa kuukausilaskutusta. Vuoden 2017 liikevaihto oli yli 8 miljoonaa ja yhtiö työllistää yli 100 henkilöä Jyväskylässä, Tampereella ja Vantaalla. Helmikuussa Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalle listautuneen yhtiön työntekijöistä noin 2/3 on myös yrityksen omistajia.