Miksi Admicom?

Mikä erottaa meidät muista ohjelmistotaloista? Suurin salaisuus piilee automatiikassa. Olemme rakentaneet toiminnanohjausjärjestelmämme Adminetin tekemään valtavasti rutiinityötä asiakkaidemme puolesta ja kehitämme automatiikkaa koko ajan pidemmälle. Sen ansiosta pääset keskittymään tärkeämpiin ja mielekkäämpiin asioihin niin työssä kuin vapaa-ajallakin.
Tutustu automatiikkaan tarkemmin

Tarvitsetko apua? Kysy asiantuntijalta

Asiakaskoordinointi

Kalle Kekola

Junior Sales Manager

Länsi-Suomi

Pienyritykset

050 556 9960

Veikka Ranta-Pere

Junior Sales Manager

Itä-Suomi

Pienyritykset

050 479 8222

Ville Elomaa

Senior Sales Manager

Länsi-Suomi

050 303 6984

Laura Kauppinen

Markkinointikoordinaattori

040 654 1104

Jari Kangassalo

Liiketoimintajohtaja | Tocoman

020 742 0215

Juuso Haarala

Senior Sales Manager

Etelä-Suomi

Itä-Suomi

Keski-Suomi

Länsi-Suomi

044 724 1777

Olli Happonen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Keski-Suomi

040 588 7773

Joonas Asikainen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Länsi-Suomi

045 639 4629

Mitä tekisit, jos sinulla olisi enemmän aikaa käytettävissäsi?

Meidän mielestämme tehokas, tuottava ja helppo arki on jokaisen yrityksen perusoikeus. On päivänselvää, että yritys jossa on mahdollisimman vähän hallinnollista rutiinityötä, pystyy keskittymään ydintekemiseensä – on se sitten sähköasennusta, putkiremontteja, huoneistoremontointia tai maanrakennusta.

Tämä näkyy suoraan viivan alla yrityksesi tuloksessa ja parempana palveluna asiakkaallenne. Tämän vuoksi olemme Admicomin perustaneet ja pidämme tavoitteen koko ajan mielessämme, kun kehitämme ohjelmistoamme pidemmälle.

Riippumatta siitä, haluatko enemmän vapaa-aikaa, kustannussäästöjä, nopeampaa laskutusta, parempaa kilpailukykyä, tarkempaa taloustietoa yrityksestäsi, projekteistasi ja työmaistasi tai vaivattomampaa arkea – voimme auttaa sinua!

Yhden järjestelmän taktiikalla elämä on helpompaa

Olemme hioneet tiiviisti yhteistyössä rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden yritysten kanssa mahdollisimman paljon työtä helpottavan ohjelmiston. Aseemme tuottamatonta työtä vastaan on pitkälle viety automatiikka, joka toimii kuin hyvin koulutettu robotti. Se tekee rutiinitehtäviä, kuten tietojen siirtämistä ja kirjauksia paikasta toiseen, jotta sinun ei tarvitse.

Yritysten toimintatavoissa on yhä suuria eroja. Jotkut sinnittelevät edelleen papereiden ja exceleiden varassa. Osa on jo ottanut käyttöönsä taloushallinnon ohjelmiston tai työmaan, projektien tai tuotannon tarpeita ratkaisevia ohjelmistoja.

Ohjelmistoista huolimatta tietojen siirtäminen saattaa vaatia ihmistyötä, eikä kokonaiskuvaa yrityksen tilanteesta tunnu saavan mistään helposti. Sinulla ei välttämättä ole kokonaiskuvaa kaikista suorista ja epäsuorista kuluista, mitä ohjelmistoista tai niissä olevista puutteista yrityksellesi syntyy. Helpolta vaikuttava ratkaisu voi lopulta teettää teille turhaa työtä ja edulliselta vaikuttava ohjelmisto voi tulla yllättävän kalliiksi.

Kun kaikki kirjanpidosta lähtien hoidetaan samassa kokonaisohjelmistossa, kulkee tieto aina sinne missä sitä tarvitaan. Saatte yhden kokonaisuuden ansiosta reaaliaikaista tietoa yrityksenne töistä ja taloudesta, säästätte aikaa ja rahaa sekä pysytte tiukasti yrityksenne ohjaksissa.