Mobiiliversio sisältyy palveluun!

Tehoa työmaille ja liikkuvaan työhön Adminetin mobiililla

Adminetin mobiili on rakennus- talotekniikka ja teollisuusyritysten helppo työkalu työmaiden ja liikkuvan työn kirjauksiin. Sen avulla varmistat tietojen siirtymisen työmaan ja toimiston välillä tarkasti ja reaaliajassa. Mobiilisovellusta käytetään suoraan selaimessa, joten se toimii varmuudella kaikilla laitteilla ja on aina ajan tasalla. Kehitämme mobiilia aktiivisesti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa!

Tarvitsetko apua? Kysy asiantuntijalta

Jari Kangassalo

Myyntijohtaja | Tocoman

020 742 0215

Palkanlaskennan ohjelmistotuki

044 433 3207

Kirjanpidon ohjelmistotuki

044 433 3202

Yleinen ohjelmistotuki

044 433 3200

Anna Sulkakoski

Junior Sales Manager

Länsi-Suomi

Pienyritykset

044 747 7713

Joonas Nykänen

Junior Sales Manager

Etelä-Suomi

Pienyritykset

044 724 1750

Samuli Halonen

Junior Sales Manager

Länsi-Suomi

Pienyritykset

044 973 6458

Lauri Assef

Junior Sales Manager

Itä-Suomi

Keski-Suomi

Pohjois-Suomi

Pienyritykset

044 724 1716

Jenna Rytkönen

Junior Sales Manager

Etelä-Suomi

Pienyritykset

050 409 9930

Mitä tekisit ylimääräisellä ajalla?

Olisiko aika aloittaa uusi harrastus, tavata ystäviä tai vaikka tehdä vähän lisää tuottavaa työtä? Unohdat pian toimiston ja työmaan välillä ramppaamisen sekä tuplakirjaamisen paikasta toiseen. Säästät kallisarvoista aikaa, kun kaikki tiedot ovat aina tallessa taskussasi! Adminetin mobiili mahdollistaa keikkatöiden, työmaiden ja projektien käsittelyn sekä mm. niihin liittyvien tuntien, tarvikkeiden, laskutuksen, suoritteiden, vuokralaitteiden ja tehtävien hallinnan kentällä. Voit kohdistaa tunnit myös valituille litteroille, jos litterat ovat käytössä projektien seurannassa. Lisäksi hallitset mobiililla mm. lomat ja poissaolot, työturvallisuusmittaukset, kulunvalvonnan ja ostolaskujen käsittelyn.

Helppo

Selkeät ja yksinkertaiset toiminnot tuovat tehokkuutta työmaalle, vaikka sähköiset toimintatavat eivät olisikaan työntekijän vahvinta osaamisaluetta.

Käytettävän laitteen mukaan skaalautuvassa näkymässä hyödynnetään omasta mobiililaitteesta tuttuja toimintoja esimerkiksi päivämääriä ja kellonaikoja syötettäessä. Lisäksi Suosikit-valikossa eniten käytetyt sovellukset ovat aina vain klikkauksen päässä.

Reaaliaikainen

Mobiili ei ole toimiston pääohjelmasta erillinen ratkaisu, jossa tilaustietojen siirtäminen mobiilisovellukseen vaatisi tiedonsiirtoa ja manuaalista päivittämistä etäpalvelimelle.

Pääohjelmassa avatun tilauksen tiedot ovat heti käytettävissä työmaalla ja kentällä tehdyt kirjaukset näkyvät toimistolla ilman viiveitä tai tietojen hakemista. Voit luottaa siihen, että sinulla on tiedossasi aina viimeisin ja paikkansapitävä tilanne.

Toimintavarma

Sekä Adminetin pääohjelma että mobiili on toteutettu nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja hyödyntäen. Sinun ei tarvitse murehtia mahdollisista käyttökatkoista tai ohjelman kaatumisesta.

Voit luottaa siihen, että Adminet toimii vakaasti tilanteessa kuin tilanteessa, olitpa sitten lisäämässä palkkatapahtumaa, hakemassa tuotteita hinnastosta tai laskuttamassa työtilausta asiakkaalta.Haluatko kuulla lisää?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Tutustu ohjelmistoomme ja palveluihimme tarkemmin