Rakentamisilmoitus automaattisesti verottajalle – miten helpoksi se on tehty?

Adminet kerää työntekijä- ja urakkatiedot automaattisesti ja lähettää rakentamisilmoitukset puolestasi. Ei enää tietojen keräämistä tai käsityötä.

Tarvitsetko apua? Kysy asiantuntijalta

Mari Rautelin

Junior Sales Manager

Etelä-Suomi

Keski-Suomi

Pienyritykset

040 577 3227

Laura Kauppinen

Markkinointikoordinaattori

040 654 1104

Jari Kangassalo

Myyntijohtaja | Tocoman

020 742 0215

Juuso Haarala

Senior Sales Manager

Etelä-Suomi

Itä-Suomi

Keski-Suomi

Länsi-Suomi

044 724 1777

Olli Happonen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Keski-Suomi

040 588 7773

Joonas Asikainen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Länsi-Suomi

045 639 4629

Palkanlaskennan ohjelmistotuki

044 433 3207

Kirjanpidon ohjelmistotuki

044 433 3202

Yleinen ohjelmistotuki

044 433 3200

Rakentamisilmoitukset automatisoidusti Adminetillä

Adminet on kokonaisvaltainen ja tehokas rakennusalan ohjelmisto, joka lähettää rakennusalan tiedonantovelvollisuuden mukaiset raportit verottajalle automaattisesti työmaa- ja työntekijätietojen mukaan.

Sopimus- ja laskutustiedot raportille saadaan urakkatiedoista sekä toteutuneesta laskutuksesta ja työntekijätiedot siirtyvät raportille suoraan kulunvalvonnasta.

Adminet kerää siis puolestasi vaadittavat tiedot eri lähteistä, koostaa raportit ja toimittaa ne verottajalle automatisoidusti. Jos automattisesti koostetussa raportissa on virheitä, se tulee vastuuhenkilön tarkastettavaksi ennen lähetystä, jolloin tietoja voi vielä muokata.

Voit antaa käyttäjätunnuksia myös yrityksesi ulkopuolisille käyttäjille, kuten alihankkijoille tai valvojille. Alihankkijat voivat näin kirjata omat urakka- ja työntekijätietonsa suoraan teidän järjestelmäänne.

Asiakkaidemme kokemuksia:

Kulunvalvonnan kirjaukset helposti mobiilista

Adminetin mobiililla hallitsette koko työmaan kulunvalvonnan yhdellä kirjautumisella näppärästi Aloita/Lopeta -valinnoilla. Henkilökohtaisella kulunvalvonnalla työntekijä voi kirjautua työmaille, joihin hänellä on oikeudet.

Työntekijäluettelosta voit tarkastella työmaittain työntekijöillä olevia kulkulupia. Näet myös kyseisellä hetkellä kirjautuneena olevat työntekijät.

Esittelyssä: Adminetin mobiilitoiminnot

Suoritteet tehokkaasti ja helposti työmaaltaTarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.