Admicom on mukana Sähkömessuilla 2022 - Tule tutustumaan ja hae vauhtia liiketoimintaasi!

Tervetuloa osastollemme Sähkömessuille Jyväskylän Paviljonkiin 7.-9.9.2022 kuulemaan, mitä hyötyjä alan parhaat ohjelmistot tuovat sähköyrityksille. Löydät meidät osastolta C320, jossa voit osallistua myös rallikyydityspalkinnon arvontaan!

Miksi meihin kannattaa tutustua?

Alan parhaat ohjelmistot

Hallinnoi kaikkia toimintoja laskutuksesta kirjanpitoon ja töiden resursoinnista tarkkaan raportointiin kätevästi niin isommissa urakoissa kuin yksittäisissä keikkatöissäkin. Ohjelmistoissamme on valmiina sähköalan tehokkaimmat ominaisuudet.

Tarkempaa tietoa liiketoiminnasta

Saat enemmän ja tarkempaa tietoa yrityksesi toiminnasta – reaaliajassa. Kun tiedät missä mennään, on päätösten tekeminen helpompaa. Hyvästit epävarmuudelle, tervetuloa kasvu, kilpailukyky ja kannattavuus!

Enemmän aikaa tärkeille asioille

Enemmän aikaa perheelle, harrastuksille, tuottavalle työlle ja liiketoiminnan kehittämiseen? Kyllä, kiitos! Anna ohjelmistojen hoitaa rutiinityöt puolestasi ja sinä voit levollisin mielin keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Miksi osastollamme kannattaa vierailla?


Voit varata meidän kanssa tapaamisajan Sähkömessuille 2022 etukäteen oheisella lomakkeella tai ottamalla suoraan yhteyttä edustajiimme. Etukäteen tapaamisajan varanneet saavat osastoltamme leffaliput!

Haluatko vauhtia liiketoimintaasi? Messuosastollamme on käynnissä arvonta, josta voit voittaa rallikyydityksen SM-sarjaa ajavan Teemu Asunmaan kartturin paikalla!

Kysy osastollamme konsernimme ohjelmistoista ja tutustu lisää!

Adminet 
pk-yritysten kattava toiminnan ja talouden ohjaus pilvipalveluna

Adminet Lite
pienyritysten ohjelmistopaketti toiminnan ja talouden hallintaan

Kotopro
dokumentinhallinnan ratkaisut tiedon keräämiseen ja tuottamiseen kentältä

Hillava
ohjelmistokokonaisuus etenkin liikkuvan työn ohjaamiseen

Tocoman
täsmäohjelmistot rakennusalan erityisasiantuntijoille

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Messuinfo

Sähkö Valo Tele Av -messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 7.-9.9.2022.

Pohjoismaiden suurin sähköalan ammattitapahtuma järjestetään syyskuussa. Messuilla tapaat kollegoita, löydät uusimpia tuotteita ja ratkaisuja sekä päivität osaamistasi ja parannat yrityksesi tuottavuutta.

Tutustu messuihin ja näytteilleasettajiin sekä ilmoittaudu kävijäksi tapahtuman sivuilta.

Tutustu tarkemmin