Kevyempää arkea, kannattavampaa liiketoimintaa

Laskutuksessa viivettä, työmaiden tilanteesta epävarmuutta tai tietojen siirto useiden eri järjestelmien välillä työlästä? Kun Adminet ja sen automatiikka hoitavat rutiinityöt, sinä ja työntekijäsi voitte keskittyä tuottavaan työhön. Vähemmän epävarmuutta, pitkään venyviä työpäiviä tai useita erillisiä järjestelmiä - enemmän aikaa elämälle, harrastuksille ja liiketoiminnan kehittämiselle.

Tarvitsetko apua? Kysy asiantuntijalta

Asiakaskoordinointi

Kalle Kekola

Junior Sales Manager

Länsi-Suomi

Pienyritykset

050 556 9960

Veikka Ranta-Pere

Junior Sales Manager

Itä-Suomi

Pienyritykset

050 479 8222

Ville Elomaa

Senior Sales Manager

Länsi-Suomi

050 303 6984

Laura Kauppinen

Markkinointikoordinaattori

040 654 1104

Jari Kangassalo

Liiketoimintajohtaja | Tocoman

020 742 0215

Juuso Haarala

Senior Sales Manager

Etelä-Suomi

Itä-Suomi

Keski-Suomi

Länsi-Suomi

044 724 1777

Olli Happonen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Keski-Suomi

040 588 7773

Joonas Asikainen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Länsi-Suomi

045 639 4629

”Adminet vaikutti paljon jouheammalta järjestelmältä, joten päätimme kokeilla, onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella. Ja olihan se. En ole katunut päivääkään, että tuli vaihdettua.”

Janne Nygren, Jotset (LVI- ja sähköalan suunnittelu, asennus sekä huolto)

Miksi Adminet sopii talotekniikkaan?

Yksi ohjelma, kaikki tarvittavat ominaisuudet

Hallinnoi kaikkia toimintoja laskutuksesta kirjanpitoon ja töiden resursoinnista tarkkaan raportointiin kätevästi niin isommissa urakoissa kuin yksittäisissä keikkatöissäkin. Ohjelmistossamme on sähkö- ja LVI-alan tehokkaimmat ominaisuudet.

Helppo käyttää missä ja milloin tahansa

Toiminnallinen, moderni ja helppokäyttöinen Adminet kulkee mukanasi missä ikinä oletkaan. Hoida siis päivittäiset kirjaukset tai tarkista tarvittava tieto vaikka suoraan työmaalta, kotoa tai laiturin nokasta.

Kannattavampaa liiketoimintaa nyt ja tulevaisuudessa

Hallinnoi työtilauksia ja resursoi töitä helpommin, varmistu siitä, että tieto kaikista työmaista ja huolloista on ajan tasalla, saat paremman katteen tekemiselle, raha kiertää nopeasti ja tarjousten tekeminen helpottuu paremman datan myötä.

Talotekniikkaan Adminet tarjoaa esimerkiksi näitä ominaisuuksia…

Taloushallinto

Lue lisää

Laskutyöt

Lue lisää

Projektin seuranta ja raportointi

Lue lisää

Palkanlaskenta

Lue lisää

Kirjanpito

Lue lisää

Mobiili

Lue lisää

Käyttöönottoko vaikeaa ja aikaavievää? Adminetin kanssa sekin hoituu ketterästi!

1

Valmistelu

Valmistelemme ohjelmistoosi oikeat hinnastot, dokumentit, pankkiyhteydet sekä muut juuri sinun yrityksellesi tärkeät toiminnot.

2

Koulutus

Ohjelmiston tausta-asetusten valmistuessa koulutamme yrityksesi henkilöstöä heidän työtehtäviensä kannalta tärkeisiin toimintoihin.

3

Valmista tuli!

Saatte käyttöönottopäivän jälkeenkin asiantuntijoiltamme koulutusta. Kun tekeminen on tuttua, siirrytte ilmaisen asiakastukemme piiriin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Adminet on tarkoitettu talotekniikka-, rakennus- ja teollisuusalan yrityksille, jotka haluavat tehokkaimman ja automatisoiduimman toiminnanohjausjärjestelmän tehostamaan toimintaansa ja kilpailukykyään. Adminet palvelee erityisen hyvin esimerkiksi sähkö-, putki-, ilmastointi- ja rakennusyrityksiä sekä valmistavaa teollisuutta. Asiakkaamme ovat valinneet Adminetin, koska se on asiakastoimialojen tarpeisiin rakennettu ja yksi järjestelmä riittää toimistolta työmaalle ja tuotantoon – aina kirjanpitoon saakka.

Adminet on markkinoiden tehokkain työkalu yrityksesi kasvun ja kehittymisen tueksi, koska se on automatisoidumpi kuin yksikään muu järjestelmä. Adminet vapauttaa parhaimmillaan satoja tunteja vuodessa toimistotöistä tuottavaan työhön. Laskutat sillä myös kaikki työt ja tarvikkeet. Voit käyttää Adminettiä missä ja milloin vain, eikä sinun tarvitse murehtia päivityksistä ja muista teknisistä asioista. Adminet on 100% paperiton, eli pääset eroon kaikesta paperinpyörittelystä. Saat reaaliaikaisen tiedon yrityksesi taloudesta, etkä vasta tilinpäätöshetkellä.

Toiminnanohjausjärjestelmä kuulostaa helposti liian järeältä ratkaisulta, mutta ei hätää – järjestelmämme on oikeasti samaan aikaan kevyt ja tehokas. Tavoitteemme on tehdä yrityksen arjesta mahdollisimman helppoa ja yhden järjestelmän ratkaisu on siinä avainasemassa. Sovelluskokonaisuus perustuu aina asiakkaan tarpeisiin. Sen vuoksi Adminet soveltuu erinomaisesti eri kokoisille yrityksille, koska voit valita omaan ohjelmistopakettiisi yhteensopivat sovellukset tarpeesi mukaan, esimerkiksi laskutuksesta laajempiin kokonaisuuksiin ja palvelupaketteihin. Voit ottaa sovelluksia helposti käyttöön myöhemminkin esimerkiksi yritystoiminnan kasvaessa. Pienyrityksille tarjoamme kevyempää Adminet Lite -palvelukokonaisuutta.