Tarjouslaskentaohjelma

Tarvitsetko apua? Kysy asiantuntijalta

Asiakaskoordinointi

Kalle Kekola

Junior Sales Manager

Länsi-Suomi

Pienyritykset

050 556 9960

Veikka Ranta-Pere

Junior Sales Manager

Itä-Suomi

Pienyritykset

050 479 8222

Ville Elomaa

Senior Sales Manager

Länsi-Suomi

050 303 6984

Laura Kauppinen

Markkinointikoordinaattori

040 654 1104

Jari Kangassalo

Liiketoimintajohtaja | Tocoman

020 742 0215

Juuso Haarala

Senior Sales Manager

Etelä-Suomi

Itä-Suomi

Keski-Suomi

Länsi-Suomi

044 724 1777

Olli Happonen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Keski-Suomi

040 588 7773

Joonas Asikainen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Länsi-Suomi

045 639 4629

Erittäin tarkka ja tehokas tarjouslaskentaohjelma

Admicomin tarjouslaskentaohjelmistolla saat nopeutta ja tarkkuutta projektin kustannusten ja tarjousten laskemiseen – oli kyseessä sitten pieni tai suuri kokonaisuus.

Kun kustannukset ovat selkeästi tiedossa, tarjouksesta näkee nopeasti, mistä hinta muodostuu. Näin pystyt jättämään samassa ajassa merkittävästi enemmän tarjouksia kuin perinteisillä menetelmillä.
Olemassa olevan paketin voi kopioida omaksi paketiksi ja sitoa siihen halutut tuotteet ja työmenekit. Näin käytössänne on aina omien käytäntöjenne mukaiset paketit. Samaa tarjousta tai pakettia voi laskea useampi henkilö samaan aikaan ja työkalulla teette helposti myös lisätyötarjoukset. Kun lisätyötarjous hyväksytään, siitä voi avata työtilauksen suoraan laskutettavaksi tarjotulla hinnalla. Saat urakan helposti käyntiin Lopulta voitetun tarjouksen tiedot saat siirrettyä budjetiksi ja seurannan pohjaksi yhdellä napinpainalluksella. Myös tarvikemassat siirtyvät näppärästi ostotarpeisiin, jossa voit suunnitella ja kilpailuttaa ostot.

Tarjouslaskentaohjelma yrityksesi tarpeisiin

Kilpailu on tiukkaa. Adminet etsii sinulle automaattisesti halvimmat vaihtoehdot Adminetin vastaavien tuotteiden rekisteristä. Laske tarjoukset halvimpia hintoja hyödyntäen ja saat hankintaan ostoehdotukset halvimmista vaihtoehdoista.

Valmiit paketit nopeuttavat tarjouslaskentaa

Luo valmiita paketteja työstä ja tarvikkeista

Muuta pakettien sisältöjä tarjouskohtaisesti

Tarjouslaskentaohjelma rakennus-, sähkö- ja LVI-alalle – näin huomioimme alojen tarpeet

Helppo tuotteiden poiminta LVI- ja sähköalan pakettirekistereistä

Käytössäsi ovat STUL:n Tapalsin sekä Vesi&Watin pakettirekisterit. Pääset poimimaan tuotteet ja paketit pakettipoiminnalla, syöttösivuilla, tuotepoiminnalla tai CAD-aineistosta (esim. JCAD). Tarjoukseen haetut paketit näet hintoineen töiksi ja tarvikkeiksi eriteltyinä. Pakettien sisältöä voi tarkastella, tehdä muutoksia sekä vertailla eri valmistajien korvaavia tuotteita ilman, että koodeja tarvitsee muistaa.

Lue lisää

Kätevät tarjouslaskennan syöttösivut

Tarjouslaskentaohjelman syöttösivujen kautta voidaan syöttää kaikki tiedot kyseiselle kohteelle. Voit lisätä ja vaihtaa pakettien töitä, tarvikkeita, asennustapoja tai syöttää pelkkiä tarvikkeita. Pääset syöttämään myös järjestelmäkokonaisuudet, kuten konehuoneet tai viemärit näppärästi yhdellä sivulla.

Pakettien ja syöttösivujen kautta käytössäsi ovat tarkat tarvikeluettelot, minkä lisäksi voit luoda tarjouslaskentaan omia pakettejasi tai tuoda niitä Excelistä.

Lue lisää

Tocoman Laskenta

Admicom osti Tocoman Oy:n koko osakekannan 10.3.2020. Yrityskaupan myötä olemme yhdistäneet Tocomanin kanssa voimamme ja pääsemme tarjoamaan ylivertaisen ja saumattoman kokonaisratkaisun rakennusalalle. Tocoman Laskennan ohjelmilla laadit monipuolisesti ja joustavasti eri tarkkuustasoilla kustannusarvioita suunnittelun ohjaukseen ja tuotantoon.

Lue lisää