Tehokkain järjestelmä rakentamisen ammattilaiselle

100 % kotimainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä on kehitetty rakennusalan erityispiirteet huomioiden siten, että hallitset yhdellä ohjelmistolla yrityksesi kaikki prosessit. Ratkaisun ytimessä on kertakirjauksen periaate ja automatisointi, joilla pääset eroon työläistä arkirutiineista ja voit keskittyä ydinosaamiseesi. Tutustu lisää!

6 faktaa Adminetistä

Yksi järjestelmä riittää

Et maksa päällekkäisistä ohjelmistoista tai tee tuplakirjauksia. Adminetissä kaikki yrityksesi tarvitsemat toiminnot ovat yhden kirjautumisen takana automatisoidussa ohjelmistossa, joka tekee ison osan toimiston rutiinityöstä puolestasi.

Työskentele silloin kun haluat

Adminet on laitevapaa pilvipalvelu, jonka avulla työskentelet silloin, kun sinulle sopii – olitpa missä päin maailmaa tahansa. Adminet ei ole laite- tai selainriipuvainen, vaan käytät sitä vaivattomasti niin kännykällä, tabletilla kuin tietokoneella.

Toimialan työkalut

Adminet on kehitetty rakennusalan erityispiirteet huomioiden. Ohjelmistosta löydät kaikki rakennusyrityksen tarvitsemat työkalut toimistolle ja työmaalle. Sovellusvalikoima kattaa työkalut kirjanpidosta projektinhallintaan ja seurantaan.

Toimialan tunteva tilitoimisto

Järjestelmäratkaisujen lisäki Admicom tarjoaa asiakkailleen toimialan erityispiirteet tuntevaa tilitoimistopalvelua. Meiltä saat myös asiantuntija-apua esimerkiksi perustajaurakointikohteissa.

Pysyt aina ajan tasalla

Adminetistä yrityksesi todelliset tapahtumat ja kirjanpito kulkevat käsi kädessä. Saat kaiken liiketoiminnassa tarvitsemasi tiedon reaaliajassa kirjanpitotasolla. Tapahtumia tarkastelet esimerkiksi litteroittain vaikka tositetasolla.

Eroon papereista

Adminetillä pääset eroon papereista, sillä käsittelet sähköisessä muodossa niin osto- ja myyntilaskut kuin tuntikortitkin. Adminetissä myös kirjanpitoaineistosi on 100 % sähköisessä muodossa.

3 tärkeintä hyötyä asiakkaille

Kysyimme kymmeniltä asiakkailta Adminetin hyödyistä heidän toiminnalleen. Nämä mainittiin useimmiten:

1

Ajansäästö toimistorutiineista

98 % korosti säästäneensä merkittävästi aikaa toimiston rutiinityöstä. Monelle vaikutus on ollut useita henkilötyövuosia. Lisäksi moni toimitusjohtaja kertoi säästäneensä jo omassa työajassaan 1-2 päivää viikossa, minkä lisäksi töitä ei enää tehdä iltaisin ja viikonloppuisin.

2

Helpompi ja kevyempi arki

94 % kertoi töiden tekemisen olevan aiempaa helpompaa. Lisäksi 73 % koki työkuorman jakautuneen tasaisemmin yrityksen sisällä. Moni toimitusjohtaja ja taloushallinnosta vastaava kertoi saaneensa Adminetistä huomattavaa helpotusta omaan työmääräänsä.

3

Eroon papereista ja toimiston kahleista

79 %:lle paperittomuus on ollut erittäin tärkeä hyöty, sillä Adminetin myötä on voitu heittää hyvästit työlle paperisten tuntikorttien, laskujen, mappien ja kirjanpitoaineiston parissa. 63 % pitää myös merkittävänä hyötynä sitä, että töitä voi nykyään tehdä missä ja milloin vaan.


Miksi valitsisin Adminetin?

Adminet on ratkaisu rakennusyrityksen tehokkaampaan arkeen, toimiipa yrityksesi sitten uudisrakentamisen, korjausrakentamisen tai maanrakennuksen parissa. Täytä lomake ja arvioidaan yhdessä, kuinka voisit tehostaa yrityksesi toimintaa Adminetillä.

Monelle asiakkaallemme toiminnan tehostumiseen vaikuttavat mm.

  • Tarkempi kustannuslaskenta yrityksen ajantasaisilla ostohinnoilla.
  • Laskutuksen varmistaminen automaattisella töiden ja tarvikkeiden kohdistamisella.
  • Tuplatyön poistuminen tapahtumien kirjaamisessa ja laskutukseen siirtämisessä.
  • Ajansäästö raporttien koostamisesta sekä tarkempi seurantatieto työmaiden ja yrityksen tilanteesta.
  • Laskujen, tuntikorttien ja kirjanpitoaineiston saaminen sähköiseen muotoon.
  • Tietojen siirtyminen kertakirjauksella kaikkialle, missä niitä tarvitaan.

Lisämateriaalia mietinnän tueksi