Tehokkuutta tuotantoon, parempaa tulosta

Lisää tarkkuutta ja tehokkuutta toimintaan? Kaikki yrityksesi toiminnot ja taloushallinto yhdistyvät saumattomasti tarjouslaskennasta sähköiseen kirjanpitoon asti. Kun teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmä Adminet hoitaa rutiinityöt puolestasi, sinulla jää enemmän aikaa tuottavalle työlle, liiketoiminnan kehittämiselle ja muulle elämälle.

Tarvitsetko apua? Kysy asiantuntijalta

Asiakaskoordinointi

Kalle Kekola

Junior Sales Manager

Länsi-Suomi

Pienyritykset

050 556 9960

Veikka Ranta-Pere

Junior Sales Manager

Itä-Suomi

Pienyritykset

050 479 8222

Ville Elomaa

Senior Sales Manager

Länsi-Suomi

050 303 6984

Laura Kauppinen

Markkinointikoordinaattori

040 654 1104

Jari Kangassalo

Liiketoimintajohtaja | Tocoman

020 742 0215

Juuso Haarala

Senior Sales Manager

Etelä-Suomi

Itä-Suomi

Keski-Suomi

Länsi-Suomi

044 724 1777

Olli Happonen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Keski-Suomi

040 588 7773

Joonas Asikainen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Länsi-Suomi

045 639 4629

”Nyt tuotannonohjaus on täsmällisempää ja tarkempaa, kun näemme pidemmälle tulevaisuuteen ja pystymme paremmin arvioimaan koneiden kapasiteetin sekä työvuorojen vaikutuksen tuotantoon.”

Sami Jussila, Kleimola (konepaja, mm. sorvaus ja jyrsintä)

Miksi Adminet sopii teollisuuteen?

Visuaalinen ja helppokäyttöinen

Visuaalisesta näkymästä saat nopealla silmäyksellä monipuolista tietoa tuotannon tilasta ja Drag & Drop -toiminnolla voit puolestaan siirtää työn työjonon sisällä tai työjonosta toiseen tarttumalla siihen hiirellä ja siirtämällä työn haluamaasi paikkaan.

Tarkempaa ja ajantasaista tietoa liiketoiminnasta

Ei enää huolta varastosaldojen paikkansapitävyydestä tai tuotannon pullonkauloista. Adminet antaa sinulle entistäkin enemmän ja tarkempaa tietoa yrityksesi toiminnoista – aina reaaliaikaisesti.

Tehokkaampaa tuotannonohjausta

Adminet on kehitetty tiiviissä yhteistyössä kotimaisten teollisuusyritysten kanssa ja se soveltuu erityisen hyvin teollisuuden pk-yrityksille. Tehokkaampaa ja tarkempaa tuotannonohjausta, parempi kate projekteille.

Teollisuuteen Adminet tarjoaa esimerkiksi näitä ominaisuuksia…

Tuotannonohjaus

Lue lisää

Ostot

Lue lisää

Varastonhallinta

Lue lisää

Tiedonhallinta

Lue lisää

Johtaminen

Lue lisää

Mobiili

Lue lisää

Käyttöönottoko vaikeaa ja aikaavievää? Adminetin kanssa sekin hoituu ketterästi!

1

Valmistelu

Valmistelemme ohjelmistoosi oikeat hinnastot, dokumentit, pankkiyhteydet sekä muut juuri sinun yrityksellesi tärkeät toiminnot.

2

Koulutus

Ohjelmiston tausta-asetusten valmistuessa koulutamme yrityksesi henkilöstöä heidän työtehtäviensä kannalta tärkeisiin toimintoihin.

3

Valmista tuli!

Saatte käyttöönottopäivän jälkeenkin asiantuntijoiltamme koulutusta. Kun tekeminen on tuttua, siirrytte ilmaisen asiakastukemme piiriin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Adminet on markkinoiden tehokkain työkalu yrityksesi kasvun ja kehittymisen tueksi, koska se on automatisoidumpi kuin yksikään muu järjestelmä. Adminet vapauttaa parhaimmillaan satoja tunteja vuodessa toimistotöistä tuottavaan työhön. Laskutat sillä myös kaikki työt ja tarvikkeet. Voit käyttää Adminettiä missä ja milloin vain, eikä sinun tarvitse murehtia päivityksistä ja muista teknisistä asioista. Adminet on 100% paperiton, eli pääset eroon kaikesta paperinpyörittelystä. Saat reaaliaikaisen tiedon yrityksesi taloudesta, etkä vasta tilinpäätöshetkellä.

Adminetin hinta määräytyy aina asiakkaan tarpeisiin sopivan sovelluskokonaisuuden ja palvelukokonaisuuden laajuuden mukaan. Lupaamme sinulle, että hinta on erittäin kilpailukykyinen Adminetistä saatavaan hyötyyn nähden. Saat selkeän kuukausihinnan omalle ohjelmistopaketillesi, sillä haluamme palvelumme hinnoittelun olevan asiakkaillemme läpinäkyvää ja mahdollisimman yksinkertaista. Moni asiakasyrityksemme säästää enemmän rahaa Adminetin ansiosta. Suorien kustannussäästöjen lisäksi investoinnin arvoa kannattaa mitata myös säästetyssä ajassa. Keskustelemalla meidän kanssamme saat tarkemman hinta-arvion ja ehdotuksen liiketoimintaasi parhaiten tukevasta paketista, joten kysy rohkeasti lisää!

Teollisuuden ohjelmisto Adminet sopii monenlaisille teollisuusalan yrityksille. Asiakkaidemme liiketoiminnan pääpainona on esimerkiksi valmistava teollisuus, kuten projektivalmistus tai tuotevalmistus, muoviteollisuus, metalliteollisuus, lasiteollisuus ja betoniteollisuus, rakennustuoteteollisuus, metallirakentaminen, puusepänteollisuus, konepaja tai talotehdas. Järjestelmämme palvelee myös erittäin hyvin liikkuvaa työtä tekeviä yrityksiä joista esimerkkinä asennus- ja huoltoliiketoiminta, kuten teollisuuden kunnossapito.

Meidän teollisuuden ERP eli toiminnanohjausjärjestelmä sisältää sekä CRM:n että tuotannonohjauksen, jonka voi ottaa käyttöön yritysten tarpeiden mukaan. Ohjelmisto on suunniteltu skaalautumaan eri kokoisten teollisuuden yritysten tarpeisiin ja kasvamaan aina liiketoiminnan kehittyessä. Jos teollisuusyrityksen tuotanto on pientä, saa ohjelmistosta otettua käyttöön ne ominaisuudet, jotka palvelevat pientä yritystä parhaiten. Liiketoiminnan kasvaessa ohjelmistoon voi lisätä toiminnallisuuksia, jolloin järjestelmä palvelee myös isoja ja keskisuuria teollisuusyrityksiä.