Admicom ja Tocoman yhdistyivät

Admicom Oyj on ostanut Tocoman Oy:n koko osakekannan 10.3.2020. Yrityskaupan myötä Admicom ja Tocoman yhdistävät voimansa ja tarjoavat ylivertaisen kokonaisratkaisun rakennusalalle.

Yhdessä Tocomanin kanssa Admicom voi tarjota palvelujaan aiempaa suuremmille urakoitsijoille ja vastaavasti Tocoman tavoittaa paremmin pienet ja keskisuuret rakennusalan yritykset.

Kustannuslaskennan ratkaisujen saumaton yhdistäminen

Tocoman Oy:n toiminta jatkuu yrityskaupan jälkeenkin normaalisti, asiakassuhteet jatkuvat ja palvelu toimii kuten aiemminkin. Tocoman panostaa myös uuden SaaS-pohjaisen Kustannuslaskenta -ohjelmiston kehittämiseen ja se tuodaan markkinoille vuoden 2020 aikana. Tulevaisuuden kehityssuunta on saumaton Tocoman Kustannuslaskennan ja Adminetin yhdistäminen.

Suuri merkitys rakennusalan digitalisaatiolle suomessa

Ratkaisumme yhdistäminen on merkittävä panos rakennusalan digitalisoinnin kannalta. Suunnittelun tietomalleista tai perinteisistä tasokuvista määräluetteloiden kautta kustannuslaskelmiksi ja tavoitearvioiksi jalostuva tieto on pohjana toteumatietojen ja dokumenttien keräämiseen.

Tocomanin ja Admicomin kokemus ja osaaminen rakennusalan järjestelmätoimittajina on jo ennen yhdistymistäkin ollut korkealla tasolla. Voimien yhdistämisen kautta voimme tarjota asiakkaillemme entistä laaja-alaisempaa huippuosaamista.


Antti Seppä

Toimitusjohtaja
Admicom Oyj

Jatka artikkeleiden lukemista:

Lue lisää